Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας: «Βγαίνουν ατάλαντοι, αποτυχημένοι και αγράμματοι και κρίνουν ανθρώπους που…»

Latest

Από δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα «πιάστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής του για τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελίνας Παπίλα απάντησε για την εκπομπή της «Είμαστε μαζί» που κόπηκε, λέγοντας τα εξής: «Είναι κρίμα να συζητάμε για νούμερα τηλεθέασης, στιγμές του παρελθόντος γιατί είναι περσινά ξινά σταφύλια».

Από τα λόγια της πιάστηκε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα για τα πρόσωπα και τις εκπομπές που σχολιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης των άλλων προγραμμάτων, μιλώντας για αγράμματους και αποτυχημένους ανθρώπους.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για όσους σχολιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που ξεκίνησαν κάποιες εκπομπές. Εγώ το έχω κάνει για την prime time ζώνη σε ότι αφορά σίριαλ που είναι άλλα τα μεγέθη και τα λεφτά. Εκεί ο ηθοποιός δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης για να πεις ότι έχει ή δεν έχει επιτυχία. Είναι πιο γλυκό, πιο μαλακό.

Αυτό που γίνεται, το τελείως ανθρωποφαγικό, να βγαίνουν συνήθως ατάλαντοι, αποτυχημένοι και αγράμματοι και κρίνουν με νούμερα τηλεθέασης ανθρώπους που κάνουν περισσότερα από αυτούς. Δηλαδή η καταφυγή εκπομπών που δεν έχουν να γεμίσουν χρόνο, έχουν ως εύκολη λύση να βγουν να πουν τα νούμερα μίας εβδομάδας ή μίας ημέρας για άλλες εκπομπές που συνήθως κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτούς και στη συνέχεια να τους κράξουν.

Αντί να δουν ότι αυτοί κάνουν 1, 2, 3, 4%. Και αυτοί κράζουν εκπομπές που κάνουν 8-9%, επειδή δεν κάνουν 11-12%. Είναι λίγο ντροπή, είναι απίστευτα κακό αυτό το πράγμα! Είναι ανθρωποφαγικό και, βέβαια, χαρακτηρίζει την αισθητική των ανθρώπων που το κάνουν. Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι τους το είπε ο αρχισυντάκτης. Είναι δικιά σου επιλογή, εσύ εκτίθεσαι στο τέλος της ημέρας. Είναι λάθος να αναφέρουμε νούμερα άλλων.

Το τελευταίο παιχνιδάκι που γίνεται τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίζουμε όλοι για τα νούμερα… Εγώ το κάνω μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις και πάντα σε μηνιαία βάση ή ετήσια βάση. Αυτό το κάθε μέρα που βγαίνουμε και κοκορευόμαστε ότι κάνουμε νούμερα, είναι λίγο αστείο. Δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν, δικαίωμά τους είναι. Το να βγαίνουμε όμως και να βρίζουμε τους άλλους που δεν κάνουν νούμερα είναι απαράδεκτο και ντροπή. Και στο τέλος τέλος όλοι κρινόμαστε, δεν είναι όμως μόνο τα νούμερα. Καμία εκπομπή δεν κόβεται μόνο από τα νούμερα, είναι και το αποτύπωμα. Για μένα πια είναι κυριότερο το αποτύπωμα που αφήνει μία εκπομπή από τα νούμερα: δηλαδή τι προτιμάς, να έχεις μία εκπομπή με λόγο και ύπαρξη, παλμό ή να έχεις μία εκπομπή που είναι «χαχαχα και χουχουχου» που να μην αφορά κανέναν;», είπε με έντονο ύφος.

Latest

«Κόλαφος» η Ελένη Τσολάκη για την Ιωάννα Τούνη: «Έχει ακούσει πολλά και τα έχει προκαλέσει κιόλας» (vid)

Latest

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σπίτι της τα Χριστούγεννα του 1962 (pic)