Ειρήνη Μερκούρη: Επανεμφανίστηκε στο J2US και έκλεψε την παράσταση – Για ποιο λόγο απουσιάζε από το τραγούδι για 7 χρόνια (VIDEO)

Η εμφάνιση της Ειρήνης Μερκούρη στη σκηνή «έκλεψε» την παράσταση στο J2US, αφού η τραγουδίστρια είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τη μουσική.

Μετά την ανακοίνωση της Panik Records για την επιστροφή της στη δισκογραφία, η Ειρήνη Μερκούρη πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο έκτο live του «J2US» και τραγούδησε μαζί με τον Σαρμπέλ, το «Σε πήρα σοβαρά (Sidi Mansour)», κομμάτι που είχε γίνει hit πριν από 18 χρόνια.

Ακόμη, η Ειρήνη Μερκούρη τραγούδησε και άλλες παλιές επιτυχίες της.

«Σας υποσχέθηκα κάτι, μία μεγάλη επιστροφή, μία επιστροφή-έκπληξη. Τα τελευταία επτά χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από τα φώτα και τις πίστες. Τώρα, λοιπόν, επιστρέφει δυναμικά και απόψε (01/04) είναι εδώ κοντά μας. Επιστρέφει για να τραγουδήσει εδώ στο “J2US” τις επιτυχιάρες της!» είπε ο παρουσιαστής του μουσικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, πριν την υποδεχτεί στη σκηνή.

Η αποχή της από το τραγούδι και το πρόβλημα υγείας

Παρά την επιτυχία της στο ελλξηνικό τραγούδι, η Ειρήνη Μερκούρη «πάγωσε» την καριέρα της το 2016. Περιόρισε ακόμη, τις δημόσιες εμφανίσεις της τόσο, ώστε όταν την «εντόπιζε» ο φακός των παπαράτσι, οι φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου συνοδευόμενες από τη φράση «Δείτε πώς είναι σήμερα».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Ciao το 2019 αναφέρθηκε στις προσπάθειες να βρει τον εαυτό της, την ίδια στιγμή που αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της.

«Πιστεύω πως ζω από θαύμα. Τελείωνε η ζωή μου. Πέθαινα. Μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μπορεί να το καταλάβει. Επί ένα μήνα είχα μια κύστη που, ευτυχώς, δεν ήταν καρκίνος, αλλιώς θα είχα πεθάνει δυο μέρες μετά την εγχείρηση. Τελείωνα» είχε πει τότε στο περιοδικό.

Τα δικαστήρια και η παραμορφωμένη φωτογραφία της που την σημάδεψε

Στην ίδια συνέντευξη, η Ειρήνη Μερκούρη αποκάλυψε και μια δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη, όταν κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της και έβγαλαν πολλά λεφτά.

Ανακάλυψε πως μάνατζερ έκλεινε δουλειές για εκείνη, παίρνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά και η τραγουδίστρια έκανε μηνύσεις και αγωγές προκειμένου να καθαρίσει το όνομά της.

Σύμφωνα με τον αδελφό της, η μεγάλη επαγγελματική και οικονομική καταστροφή ήρθε για την Ειρήνη Μερκούρη, όταν εκπομπή είχε κάνει ένα θέμα για την εμφάνισή της και υποστήριζε πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και πάσχει από κατάθλιψη.

Εκείνο που την επηρέασε περισσότερο, ήταν η παραποιημένη εικόνας της, που αναπαρήχθη αρκετά στην τηλεόραση και τα περιοδικά. Τον Οκτώβριο του 2016, η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε και πάλι στο δικαστήριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μια «παραμορφωμένη» φωτογραφία και ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για επεμβάσεις που χάλασαν το πρόσωπο της, την ανάγκασαν να καταθέσει αγωγή.

Η υπόθεση και η αγωγή κατά τηλεοπτικού σταθμού, εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο. Η ίδια έδωσε το «παρών» φανερά αναστατωμένη, με δάκρυα στα μάτια, προσκομίζοντας ακόμη και έγγραφο που πιστοποιεί ότι δεν έχει κάνει πλαστική. Η αγωγή της τραγουδίστριας αφορά το διάστημα από τις 25 Μαρτίου έως τις 16 Απριλίου του 2010, όταν σε ρεπορτάζ που προβλήθηκαν σε δελτίο ειδήσεων και σε εκπομπές εμφανιζόταν συγκεκριμένη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από ερωτήματα σχετικά με πλαστικές επεμβάσεις.

Έφη Πίκουλα κατά του Γιώργου Λιάνη – «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης» (VIDEO)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα από τις διακοπές τους