Καίτη Γαρμπή: «Δεν μου άρεσε αρχικά το τραγούδι “Πες το μ’ ένα φιλί”»

Το τραγούδι «Πες το μ’ ένα φιλί» που ερμήνευσε η Καίτη Γαρμπή πριν από 31 χρόνια, ερμήνευσαν χθες το βράδυ ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Όταν ήρθε η ώρα να τους κρίνει η διάσημη τραγουδίστρια, προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με το δημοφιλές ανεβαστικό κομμάτι, το οποίο είναι πλέον διαχρονικό.

Δείτε όσα είπε η Καίτη Γαρμπή για το τραγούδια «Πες το μ’ ένα φιλί»:

«Είναι 1992, 31 χρόνια πίσω, κι είναι ο τέταρτός μου δίσκος, “Του φεγγαριού αναπνοές”. Έχουμε ολοκληρώσει τον δίσκο με την Τασούλα Θωμαΐδου και τον Σπύρο Πάζιο. Όλα είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, αλλά μας λείπει ένα τραγούδι. Νιώθουμε ότι δεν έχουμε ένα τραγούδι κι έχουμε κολλήσει. Παίρνουμε λοιπόν τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, που ήταν από τότε πολύ φίλη μας, και της ζητάμε ένα τραγούδι. Και μέσα σε τρία λεπτά απ’ το τηλέφωνο γράφει το “Πες το μ’ ένα φιλί” και του βάζει μουσική ο αγαπημένος Νίκος Τερζής. Έλα όμως που εμένα δεν μου αρέσει που είναι τόσο γρήγορο το κομμάτι και λέω για να’ναι τόσο γρήγορο, το έγραψε στο πόδι, οπότε δε θα είναι και τίποτα σπουδαίο… Έτσι πίστευα τότε… Αυτό το τραγούδι λοιπόν τράβηξε όλο τον δίσκο κι όλος ο δίσκος έγινε επιτυχία απ’ το τραγούδι της Ναταλίας [Γερμανού] και του Νίκου Τερζή».

Αμέσως μετά το κοινό ζήτησε από την Καίτη Γαρμπή να το τραγουδήσει εκείνη την ώρα live, όμως εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και υποσχέθηκε να το ερμηνεύσει στον τελικό.

Ξύπνησε και είδε τον διαρρήκτη να του γλύφει τα …δάχτυλα των ποδιών

Σίσσυ Χρηστίδου: Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες, είστε πολύτιμοι