Δώρα Παντέλη: Αποφασίζει να δώσει χώρο στον Γιάννη Ξανθόπουλο

Σοκαριστήκαμε όλοι στο J2US, ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα” ομολογεί η Δώρα Παντέλη.

Η Δώρα Παντέλη επισκέφτηκε τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US του Alpha. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η αθλητικογράφος μίλησε για τον πρώην μουσικό παρτενέρ της, Γιάννη Ξανθόπουλο, και την επικοινωνία που είχαν μετά το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής.

Η Δώρα Παντέλη δήλωσε ότι είχε καιρό να μιλήσει με τον Γιάννη, για να του δώσει τον χώρο να διαχειριστεί την κατάσταση. “Ήταν μια κατάσταση σοκ για όλους μας στο J2US, όχι μόνο για μένα ως παρτενέρ μου. Ήταν κάτι που μας έκανε να χάσουμε την όρεξη την επόμενη μέρα. Δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη”.

«Πήγα και είδα τον Γιάννη την ημέρα του ατυχήματος. Συζητήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του για να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τι περνάει αυτό το παιδί».

Η Ναταλία Γερμανού επισήμανε την τραγική κατάσταση για την οικογένεια που έχασε τον αγαπημένο της, αλλά και για τον Γιάννη. Η Δώρα Παντέλη πρόσθεσε ότι «ακριβώς γι’ αυτό το λόγο το λέω. Δεν μπορούμε όλοι να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, για όλα τα άτομα που απαρτίζουν το J2US».

Written by admin

Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: “Ο Ηλίας Ψινάκης προσπαθεί να ανέβει τα νούμερα με ίντριγκες”

Δεν ζητώ χάδια, αλλά αληθινή συντροφιά