Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα από τις διακοπές τους

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο και πλέον έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν κάποια κοινά στιγμιότυπα.Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτό το διάστημα στο εξωτερικό και το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία όμως δεν διακρίνονται τα πρόσωπά τους.

Δείτε τη φωτογραφία

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουάριου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περπάτησε στην πασαρέλα σόου, φορώντας ένα νυφικό και σε δηλώσεις που έκανε αργότερα, αποκάλυψε ότι στέλνει συχνά στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, φωτογραφίες της με νυφικά. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είπε: «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας».

Σε ερώτηση ρεπόρτερ αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή, μετά το έντονο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθάρισε: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».

Στο τέλος, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε για το αγαπημένο τραγούδι του συντρόφου της, λέγοντας: «Αχ δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».

Δείτε το βίντεο
Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media

Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ένα βίντεο από μία βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας και η πρώτη τους κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθαν να το διαψεύσουν.

Tα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Φεβρυαρίου, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από το GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον τραγουδιστή των «Μελισσών». Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε μέσω Instagram stories, δείχνει το ζευγάρι να ποζάρει ο ένας δίπλα στον άλλο με ασπρόμαυρο φίλτρο.

Δείτε τη φωτογραφία

Το βίντεο από τη βόλτα τους

Την Τσικνοπέμπτη, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» απαθανάτισε τους δυο τους σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση, οι δυο τους εθεάθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου να κάνουν χαλαρή βόλτα στην πόλη και συγκεκριμένα στην Πανόρμου.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση… με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν συγκατοικούμε…» είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.
Οι πρώτες φήμες περί σχέσης ανάμεσα στον τραγουδιστή και το μοντέλο κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, με τον Χρήστο Μάστορα να κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και τους παπαράτσι να «εντοπίζουν» τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε προορισμούς του tour.

Ειρήνη Μερκούρη: Επανεμφανίστηκε στο J2US και έκλεψε την παράσταση – Για ποιο λόγο απουσιάζε από το τραγούδι για 7 χρόνια (VIDEO)

Δέσποινα Βανδή: Χαμός με το αποκαλυπτικό φόρεμα της Βανδή – «Ρίξε κάτι πάνω σου» (VIDEO)