Ειρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»

Μια από τις πιο δημοφιλείς πρώην παίκτριες του Survivor, η Ειρήνη Κολιδά σχολίασε τις εξελίξεις στο All Star Survivor.

Διανύοντας μια από τις πιο ήρεμες περιόδους στη ζωή της, η Ειρήνη Κολιδά μίλησε στην κάμερα του [email protected] για τα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια άφησε αιχμές για την παραγωγή του Survivor All Star. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για κάτι στημένο με στόχο την τηλεθέαση.

«Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor. Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι στημένο και φτιαγμένο ιδανικά για να μπορέσει να κάνει τηλεθέαση. Νομίζω ότι και τα παιδιά πήγαν προετοιμασμένα για αυτό», σημείωσε η Ειρήνη Κολιδά.

«Δεν ήθελα να πάω στο Survivor»

«Μου έγινε πρόταση φέτος για το All Star στην αρχική του μορφή αλλά για να μη με είδατε δεν ήθελα να πάω», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη δική της συμμετοχή στο Survivor, η Ειρήνη Κολιδά σημείωσε πως της έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση.

«Γλυκιά γιατί ήταν στιγμές ανεμελιάς. Η πικρή πλευρά ήταν αυτή του τραυματισμού, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω. Αλλά και η διαχείριση της παραγωγής προς εμένα μετά τον τραυματισμό. Είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσουν. Δεν ήταν πουθενά», επισήμανε η Ειρήνη Κολιδά.

Αναφορικά με τις διαρκείς αποβολές παικτών από το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά σημείωσε πως γίνεται στα πλαίσια της τηλεθέασης.

«Προσωπικά, νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο της τηλεθέασης και πως είναι στημένο. Από αυτό που έχω βιώσει, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μία κάμερα κάπου και να μην τη βλέπεις. Είναι κι αυτό στους όρους και στο παιχνίδι της παραγωγής για την ίντριγκα», σημείωσε η Ειρήνη Κολιδά, συμφωνώντας πως το φετινό Survivor είναι περισσότερο ανθρωποφαγικό.

Αναφορικά με το κατά πόσο θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει ζευγάρια στο ριάλιτι, σημείωσε πως στον δικό τους κύκλο που υπήρχε έντονη σωματική και ψυχολογική κόπωση, δεν υπήρχε καμία διάθεση από τους παίκτες.

«Μετέπειτα που έμαθα και για την Ευρυδίκη και τον Βασάλο, είχαν αρχίσει και έτρωγαν, πήγαιναν ταξίδια. Ίσως είχε αρχίσει και έμπαινε ξανά στο μυαλό τους και αυτό», υπογράμμισε.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «μυστικός» προορισμός που επέλεξαν για το Πάσχα

Δημουλάς σε Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια»