«Ξέρω τι έκανες όταν ήμουν στο Survivor»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από συνεχείς αναβολής.

Ο λόγος χωρισμού Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Διαβάστε επίσης: ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, στις 8 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη, την ίδια ώρα που στον Aγιο Δομίνικο έτρεχε η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής, από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει η δημοσιογράφος, κάτι κανόνισε και δεν ήταν καρφωμένος στην τηλεόραση να βλέπει και να ανεβάζει stories για τη σύντροφό του.

Φαίνεται ότι αυτά που έκανε εκείνη την ημέρα, δεν άρεσαν στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παράγωγό, όταν τα έμαθε.

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης

 

Πάει για άλλα ο Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε να… ξεσκάσει με ξανθιά γνωστή τραγουδίστρια και την πιο τρελή αντροπαρέα

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να λήξει η σχέση τους. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως εμπλέκονται σε μία διαμάχη εντυπώσεων για το ποιος αντιμετωπίζει γρηγορότερα τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Άρης Σοϊλέδης

Μέχρι στιγμής, ούτε η Μαρία Αντωνά ούτε ο Άρης Σοϊλέδης έχουν δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το ζήτημα, δεδομένου ότι αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια ευαίσθητη και ιδιαίτερη περίοδο που απαιτεί χρόνο για αντιμετώπιση.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλύψεις του Δημήτρη Μακαλιά, το πρωί του Σαββάτου (13.04), εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια στέγη, προσπαθώντας καθένας ανεξάρτητα να βρει την εσωτερική του ισορροπία.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης, συντροφιά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες από την νυχτερινή έξοδο του Σοϊλέδη:

 

Άρης Σοϊλέδης Άρης Σοϊλέδης

Πηγή: ENIMEROTIKO

Ο Μανούσος Μανουσάκης Ανακοινώνει τον Τίτλο της Νέας Σειράς του στην ΕΡΤ

Αποκλείστηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας (ΦΩΤΟ)