Ο Μανούσος Μανουσάκης Ανακοινώνει τον Τίτλο της Νέας Σειράς του στην ΕΡΤ

“Ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε. Δεν παραπονούμαι όμως, τα λεφτά ήταν πολύ καλά”, υπογραμμίζει ο Μανούσος Μανουσάκης.
Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό έργο, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Ειδικότερα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε τόσο στη νέα του σειρά στη δημόσια τηλεόραση όσο και στα οικονομικά του έσοδα κατά τη διάρκεια της μακράς καλλιτεχνικής του πορείας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «ο τίτλος της νέας σειράς είναι «Το δίχτυ», το οποίο μεταφορικά συμβολίζει το δίχτυ που μας πιάνει όλους και σπαρταράμε μέσα του. Ο υπότιτλος είναι «Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας» και το πρώτο μας σενάριο αφορά στην ενδοσχολική και την εφηβική βία».
«Μείζον θέμα στις μέρες μας, δεν λέτε τίποτα. Ίσως να είναι το πιο σημαντικό, το πιο καθοριστικό και το πιο απειλητικό, καθώς αυτοί οι έφηβοι που εκφράζονται έτσι θα είναι αύριο γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί. Θα αποτελέσουν την αυριανή κοινωνία μας. Μας ενδιαφέρει το θύμα, πώς γίνεται κάποιος θύμα, γιατί αυτό το παιδί είναι θύμα και γιατί το άλλο είναι θύτης; Ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση και κυρίως, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, ποιο είναι αυτό το σύστημα εκπαίδευσης που δεν κατορθώνει να ελκύσει τη νεολαία και το θεωρεί άχρηστο».
«Ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε. Δεν παραπονούμαι, τα χρήματα ήταν πολύ καλά και τα παίρναμε και έφθαναν στον επιχειρηματία. Υπήρχε μια υπέροχη σχέση», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μανούσος Μανουσάκης στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA.

Written by admin

Δυνατός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία με προηγούμενους σεισμούς 4,1 και 4,6 Ρίχτερ

«Ξέρω τι έκανες όταν ήμουν στο Survivor»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά