Αποκλείστηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας (ΦΩΤΟ)

Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τον σεβασμό του προς τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι για πρώτη φορά επέλεξαν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. Ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να αποφύγει το να φορτώσει ευθύνες αλλού, ιδιαίτερα σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία.

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένη περίπτωση, ανακοίνωσε την απόφασή του να εξαιρέσει από το ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα, εκφράζοντας τη λύπη του για το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο εν λόγω υποψήφιος. Αν και ο κ. Παπανώτας εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, ο κ. Κασσελάκης έκρινε ότι η εν λόγω υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και δε χωρεί συζήτηση, ειδικά για ένα κόμμα που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.

Ο κ. Κασσελάκης τελειώνει την ανάρτησή του εκφράζοντας τον απόλυτο σεβασμό του προς τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζοντας τη σημασία της δημοκρατίας και του σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Written by admin

«Ξέρω τι έκανες όταν ήμουν στο Survivor»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά

Η Σιμώνη Χριστοδούλου γράφει συγκινητικά για τα γενέθλια του αγαπημένου της