Η Σιμώνη Χριστοδούλου γράφει συγκινητικά για τα γενέθλια του αγαπημένου της

Η μελλοντική σύζυγος του, Σιμώνη Χριστοδούλου, ευχήθηκε στον σκηνοθέτη και ηθοποιό για τα 42α γενέθλιά του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».

Πριν από έναν μήνα, έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Γεωργίου πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του πριν από κάποιες ημέρες στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Θέλω να σου πω ότι αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολύ συνάδελφοί σου, από τον χώρο, και δεν θέλησα να μιλήσω, γιατί – εντάξει μην κοροϊδευόμαστε – δεν περίμενα να μείνει κρυφό, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έλεγξα εγώ για να ειπωθεί ή να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου. Θέλω…

Written by admin

Αποκλείστηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου: “Αποφεύγω να αναφέρω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, με σεβασμό”