Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου: “Αποφεύγω να αναφέρω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, με σεβασμό”

Η Ιωάννα Μαλέσκου διευκρινίζει ότι ο χαρακτηρισμός “Μενεγάκη της Κρήτης” ήταν ερήμην της, a priori και όχι για πάντα. Αυτά αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την επάνοδό της στην τηλεόραση με το TV Queen στο OPEN. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στην ετικέτα “Μενεγάκη της Κρήτης” που της είχε επιβληθεί στην αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας.

Στη συνέντευξή της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την άποψή της για τις ετικέτες τύπου “βασίλισσα της τηλεόρασης” ή “Μενεγάκη της Κρήτης”, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνεται άνετα με αυτού του είδους τις ταυτίσεις. Θεωρεί ότι οι τέτοιοι χαρακτηρισμοί επιβάλλουν δεσμεύσεις και προσδοκίες που δεν επιθυμεί να υιοθετήσει. Παρόλα αυτά, αναγνωρίζει πως ο τίτλος “TV Queen” μπορεί να δημιουργήσει μια αίγλη και να βοηθήσει το άτομο που το φέρει να ανοίξει νέους δρόμους στον χώρο.

Επίσης, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον χαρακτηρισμό “Μενεγάκη της Κρήτης” που της είχε επιβληθεί στην αρχή της καριέρας της ως παρουσιάστρια του Κρήτη TV. Αν και δεν την ενοχλούσε ιδιαίτερα αυτός ο χαρακτηρισμός, δεν επιθυμούσε να ταυτιστεί με κάποιο άλλο πρόσωπο ή να την συγκρίνουν. Πιστεύει ότι κάθε άτομο έχει το δικό του δρόμο και δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με κάποιον άλλον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επισημαίνει ότι στα 35 της χρόνια αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της και πιστεύει ότι ο χρόνος θα δείξει την πορεία της στον κόσμο της τηλεόρασης. Έχει υπομονή και πιστεύει ότι κάθε πράγμα συμβαίνει στη σωστή στιγμή.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Η Σιμώνη Χριστοδούλου γράφει συγκινητικά για τα γενέθλια του αγαπημένου της

H Κιμ Καρντάσιαν πήρε πάνω της τη νέα σέξι καμπάνια για τα μαγιό της εταιρείας της – Δείτε φωτογραφίες