Δέσποινα Βανδή σε Δημήτρη Γιαννέτο: «Πόσο περήφανη είμαι για σένα»

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον Δημήτρη Γιαννέτο έκανε η Δέσποινα Βανδή το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε μέσω Instagram, μία κοινή τους φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα μήνυμα προς τον hair stylist. Αναφερόμενη στην καριέρα που έχει «χτίσει» στο εξωτερικό, ο οποίος είναι γνωστό ότι συνεργαστεί με μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ, η τραγουδίστρια του έγραψε:

«Πόσο περήφανη είμαι για σένα!!! Όλη σου η διαδρομή αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λένε “σημασία δεν έχει από που ξεκινάς αλλα που θέλεις να φτάσεις”. Σου αξίζει όλο αυτό που συμβαίνει !!! Σε αγαπάω τοοοοοσο πολύ!».

Τον Ιούλιο και με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Γιαννέτου, η τραγουδίστρια τον τίμησε με την παρουσία της, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, Νικολαΐδη. Ο κωμμωτής ανέβασε μέσω Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με αφορμή την ημέρα τνω γενεθλίων του.

«Τα 40α γενέθλιά μου έχουν να κάνουν με λεοπάρ μαγιό και καλούς φίλους» έγραψε και ανέβασε στιγμιότυπα, με τους φίλους του στην Ελλάδα.

Σε ένα από αυτά ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τη Δέσποινα Βανδή που έχει ντυθεί στα μωβ, όπως και η κόρη της. Δίπλα τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που χαμογελά επίσης στον φακό.

Tα 11 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας εκτιμά πραγματικά που σας έχει στη ζωή του

Απίστευτος Τοτός δίνει κορυφαίο ανέκδοτο: Το τρενάκι και η καθυστέρηση