«Έχω την ίδια σακούλα σκουπιδιών απλά είναι αρωματική»: Ο κακός xαμός στο διαδίκτυο για το viral φόρεμα της Δέσποινας Βανδή (pics,vids)

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω του φορέματος που επέλεξε να φορέσει στη συναυλία της Panik Records. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μαύρο βινύλ μακρύ φόρεμα, που διέθετε βαθύ ντεκολτέ και ανοίγματα στα πλάγια του σώματος της. Ενώ, ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου με την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή.

Το φόρεμα που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή

«Έχω την ίδια σακούλα σκουπιδιών απλά είναι αρωματική. Έχω ένα τέτοιο να τρομάζει το κουνάβι που μου τρώει τις κότες»

Από τη μία, οι επικριτές της, άφησαν αιχμηρά σχόλια, αναφορικά με το ρούχο που σε πολλούς θύμισε «σκουπιδοσακούλα», ενώ τόνισαν ότι οι στιλιστικές της επιλογές τελευταία, δεν συνάδουν με την ηλικία της.

Έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Μεγαλώνοντας γινόμαστε καλύτεροι, όχι καρναβάλια», «Έχω και εγώ τέτοιες σακούλες απορριμάτων» και «κιτς, έλεος, τι έχεις πάθει;».

Άλλοι πάλι πήραν θέση υπέρ της, σχολιάζοντας ότι είναι «πανέμορφη» και το φόρεμά της «σeξι». «Θα πάρω το ίδιο, ζήλεψα» τόνισε μία γυναίκα.

«Προξενήτρα» ο Λάκης Λαζόπουλος: Όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας ανάμεσα στη Δεσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη – Έτσι «γεννήθηκε» ο ερωτάς τους

Με τα δημοσιεύματα και τις φήμες περί σχέδια γάμου ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να δίνουν και να παίρνουν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

O γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε για πρώτη φορά πως γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν μερικά χρόνια στην Πάρο. Μάλιστα, ο άνθρωπος που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ήταν ο… Λάκης Λαζόπουλος.

Έτσι «γεννήθηκε» ο ερωτάς Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται “Καλλιτεχνικό Καφενείο” στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου.

Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον βΜπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν.

Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Άντε γειά ανέκδοτο: Ο σύζυγος, η σύζυγος και ο Νίκος

Κάνιε Γουέστ: Η σύζυγός του ζει σε «χρυσή φυλακή» – Γιατί δεν πρέπει να μιλάει ποτέ και πρέπει να φοράει ό,τι της λέει ο ράπερ;