Δανάη Λιβιεράτου: Με τα ρούχα στην πισίνα και τις Selfie φωτογραφίες θα σε αφήσει «μπαμ και κάτω»

Η κόρη του τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτου, αναστάτωσε τη Μύκονο με τις εντυπωσιακές της selfies και τις βουτιές της στην πισίνα φορώντας ρούχα, αποδεικνύει πως η νεαρή έχει τον τρόπο της να τραβά τα βλέμματα.

Η Δανάη, παρά τη νεαρή της ηλικία, είναι μια κοπέλα με πολλά ταλέντα. Σπουδάζει, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μία εκπληκτική φωνή που έχει αναδείξει από πολύ μικρή ηλικία. Αυτή η παθιασμένη σχέση με τη μουσική είναι ίσως ένα δώρο που κληρονόμησε από τον πατέρα της.

Όμως, η Δανάη δεν αφήνει τη μουσική της να μείνει μόνο στα τραγούδια. Μέσω των social media, και ιδιαίτερα του Instagram, φροντίζει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Είτε πρόκειται για ένα selfie στον καθρέφτη, είτε για μια φωτογραφία στην πισίνα, φορώντας ακόμα και τα ρούχα της, η Δανάη γνωρίζει πώς να κάνει την κάθε στιγμή μοναδική.

Παρά τον Σεπτέμβριο που έχει μπει και τη συννεφιά που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, η νεαρή φροντίζει να διατηρεί το καλοκαιρινό της mood. Κι ενώ τα σχολεία έχουν ανοίξει και η ρουτίνα έχει επιστρέψει, η Δανάη φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει τη διασκέδαση με τις υποχρεώσεις.

Όπως και να έχει, η Δανάη Λιβιεράτου είναι μια νεαρή που ξέρει να ξεχωρίζει και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες καλλιτεχνικές της προσπάθειες και να την ακολουθήσουμε σε κάθε της βήμα!

Πηγή: koolnews.gr

Latest

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Αλέξης Γεωργούλης 5 μήνες μετά τις καταγγελίες – «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου…»

Η Γη της ελιάς spoiler: Γεμάτη αγκάθια η σχέση Φίλιππου – Βασιλικής