Χρυσή «ρέντα» για Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια: Ισχυρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τη νέα Πανσέληνο

Άση Μπήλιου – Ζώδια σήμερα: Η Δευτέρα έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει το μεσημέρι την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις.

Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο. Η Πανσέληνος αυτή δέχεται τα πυρά του Άρη αλλά και του Κρόνου. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς.

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν σε «πένθος». Έλεγα πως θα ξαναρχίσω…»: «Έσπασε» την σιωπή της η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα, να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας. Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς.

Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, ενεργοποιεί τραύματα και μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Από την άλλη ρίχνει φως στις σκιές και φέρνει αποκαλύψεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία, στα μέσα επικοινωνίας, στο διαδίκτυο και στις μετακινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Αυτό ήταν το αγαπημένο επεισόδιο του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» (VIDEO)

Η Μπιγιονσέ τόλμησε τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της (pic)