Η Μπιγιονσέ τόλμησε τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της (pic)

Η Μπιγιονσέ δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εξωτερική της εμφάνιση και δεν κρατάει ένα συγκεκριμένο στυλ που θα την καθορίσει. Αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια, με την σταρ να έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στα μαλλιά της και πάντα υποστηρίζει την κάθε αλλαγή.

Οι αλλαγές φαίνεται να αρέσουν στην Μπιγιονσέ αφού τολμά και εκκεντρικά hairstyle πάνω της. Ωστόσο λίγες είναι οι φορές που έχει επιλέξει να γίνει κατάξανθη.

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν σε «πένθος». Έλεγα πως θα ξαναρχίσω…»: «Έσπασε» την σιωπή της η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Για χάρη της Ντονατέλα Βερσάτσε προχώρησε σε μία τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά. Η σταρ είναι η «ιέρεια» της Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας, κάτι που η ίδια τόνισε στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε ανέβασε φωτογραφίες της κατάξανθης πλέον ποπ σταρ, μέσα σε μια silver δημιουργία του οίκου Versace. Η Μπιγονσέ ποζάρει χαμογελαστή με το μακρύ φόρεμά της και ασορτί γάντια.

Η σχεδιάστρια την αποθεώνει σε σπάνια εκδήλωση ενθουσιασμού, γράφοντας: «Μπιγιονσέ, είσαι ένα όραμα στο Versace. Είσαι μοναδική. Η μία και μοναδική, η νούμερο ένα, η μία!! Ανυπομονώ να δω την ταινία της περιοδείας «Renaissance»».

Η ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Χρυσή «ρέντα» για Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια: Ισχυρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τη νέα Πανσέληνο

Η Σοφία Βεργκάρα «ρίχνει» το Instagram με τον χορό της (VIDEO)