Χριστίνα Παππά: «Εμένα άνδρας δεν μου έχει δώσει ούτε ρόδα αυτοκινήτου, ήμουν πάντα μόνη μου»

«Είμαι σούπερ χαρούμενη με την καριέρα μου» δηλώνει η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας

Την Χριστίνα Παππά, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγονάκι, συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» και ο Δημήτρης Παπανώτας. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, η οποία έχει έναν 36χρονο γιο, τον Δημήτρη, μίλησε τόσο για την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική.

Eίναι ερωτευμένη; «Όχι, δεν είμαι, θα ήθελα πάρα πολύ. Έχω τόσες πολλές ευθύνες στην πλάτη μου και τόσα πολλά προβλήματα, που και να θέλω, ποιος θα μπορέσει, που εγώ είμαι όλη την ώρα σε μία ένταση, μία νευρικότητα, να πάω από εδώ, να πάω από εκεί, να κάνω αυτό, να κάνω εκείνο» σημείωσε.

Εν συνεχεία, σχετικά με τους συντρόφους που είχε, τόνισε: «Τα λεφτά πάντα τα έβρισκα από τη δουλειά μου. Εμένα άνδρας δεν μου έχει δώσει ούτε ρόδα αυτοκινήτου. Αυτό που λέω, το εννοώ. Ήμουν πάντα μόνη μου».

«Είμαι σούπερ χαρούμενη με την καριέρα μου, διότι, εκτός από μία περίοδο των βιντεοταινιών, είχα συμβόλαια χρυσά με το MEGA, τον ΑΝΤ1, είχα πολύ καλά συμβόλαια. Πήγα στην Ιταλία, έχω παίξει σε ταινίες στο εξωτερικό. Έχω παίξει σε πολύ ωραίες σειρές και ταινίες και είμαι χαρούμενη. Εδώ, το κατεστημένο το δικό μας, παίζουν ρόλο και οι κλίκες. Δεν ήμουν παιδί της κλίκας, ήμουν αποστασιοποιημένη. Θέλω να σου μιλήσω, θα σου μιλήσω. Δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, δεν θα σου μιλήσω» υποστήριξε για την καριέρα της στην υποκριτική.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αφού την πρόδωσαν συνεργάτες της.  «Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, προσπαθώ να κάνω delete. Πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό επεισόδιο από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Από εκεί και πέρα, η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Η αγάπη του κόσμου προς εμένα δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Εκείνη την περίοδο, άνοιγα και το μαγαζί στη Μύκονο και έλεγα “Παναγία μου, τι πάω να κάνω τώρα;”. Στο λέω και θέλω να κλάψω» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πότε θα γίνει ο γάμος της; – «Θα ήθελα να πάω στην τελετή με άμαξα»

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Εμείς τους κωδικούς email τους παραδώσαμε από την πρώτη μέρα»