Χριστίνα Παππά: Η συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και οι κλέφτες που… της χαμογελούσαν

Πόσα χρόνια διαφοράς έχει με τον γιο της, Δημήτρη Παππά;

Στην εκπομπή «MEGA Kαλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη μίλησε σήμερα, Δευτέρα 18/4, η Χριστίνα Παππά. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, το εγγονάκι που περιμένει, την επαγγελματική της ζωή στην Ιταλία και το περιστατικό κλοπής που βίωσε εκεί.

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε. Όταν ήμουν μικρή, είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα, ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι, αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες» τόνισε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Εν συνεχεία, δήλωσε: «Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές. Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα».

Για τον γιο της, Δημήτρη Παππά, και το εγγόνι της που περιμένει πώς και πώς, η 52χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας σημείωσε: «Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς, ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο, όμως. Έχω ήδη πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου».

Βαλάντης: Το Survivor και «η στρατηγική εξόντωσής του» από τους πρώην συμπαίκτες του

Survivor Ελλάδας – Μαρία Αντωνά: Πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, και τη Σοφιάννα Αβραμάκη;