Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πότε θα γίνει ο γάμος της; – «Θα ήθελα να πάω στην τελετή με άμαξα»

Σε λίγους μήνες η εκρηκτική επιχειρηματίας θα παντρευτεί το άλλο της μισό

Για τον γάμο των ονείρων της ετοιμάζεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η χαρά της είναι τεράστια! Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τη συνάντησε στο οίκο νυφικών που διατηρεί στην Κηφισιά, με εκείνη να αποκαλύπτει ότι το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και σε κλειστό κύκλο.

«Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μάϊου, αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο.

Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα δείτε το νυφικό μου, σίγουρα θα μοιραστώ κάποια πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι, επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει σε ποια χρώματα θα κινηθεί, για να έχουμε μία όμορφη χρωματική αρμονία. “Μην μου έρθεις μες στα μαύρα, μην μου βάλεις τίποτα περίεργο”.

Είναι κοινή μας απόφαση -και λίγο παραπάνω εγώ- ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο, γιατί θεωρώ πως είναι ένα πολύ ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι. Θα ήθελα να πάω στην τελετή με άμαξα» είπε η όμορφη επιχειρηματίας. Δεν θέλησε, ωστόσο, να αποκαλύψει σε ποιο μέρος θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο του γάμου της με τον αγαπημένο της, για τον οποίον δεν γνωρίζουμε, προς το παρόν, τίποτα.

Σε άλλο σημείο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στο θάνατο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, τον οποίο δεν έχει ακόμα καταφέρει να ξεπεράσει. «Ήμουν μαζί της και έπρεπε να φύγω, να έρθω δύο μέρες στην Αθήνα, γιατί έπρεπε να κάνω μία δουλειά. Μόλις έφυγα, μου την έκανε. Πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Ακόμα προσπαθώ και με τον πνευματικό μου, συζητάω» εξομολογήθηκε.

Δημήτρης Σταρόβας: Τι πιστεύει για τη χρήση και την επιρροή των social media; – «Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, δεν μπορείς να κάνεις παρατήρηση»

Χριστίνα Παππά: «Εμένα άνδρας δεν μου έχει δώσει ούτε ρόδα αυτοκινήτου, ήμουν πάντα μόνη μου»