Χάλι Μπέρι: Πίνει κρασί στο μπαλκόνι ολόγυμνη και κόβει την ανάσα (pics)

Η Χάλι Μπέρι έχει τον τρόπο να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Στα 56 χρόνια της η σταρ του Χόλυγουντ κάνει αυτό που θέλει, σπάει τα στερεότυπα, πάει κόντρα στις προκαταλήψεις και απολαμβάνει τη ζωή της.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά σχεδόν, μοιράζεται υλικό με το κοινό της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Στην τελευταία της ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται στο μπαλκόνι της, να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί, χωρίς να φορά απολύτως τίποτα.

«Κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Χαρούμενο Σάββατο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φυσικά, τα likes από τους θαυμαστές της ήταν χιλίαδες, ενώ αρκετοί ήταν και οι σταρ που έσπευσαν να σχολιάσουν το ποστ της, συμπεριλαμβανομένων των Χάλι Μπέιλι και Λένα Γουέιθ, οι οποίες πόσταραν emoji να χειροκροτούν.

Η Κέλι Ρόουλαντ σχολίασε γράφοντας «ΝΑΙ!!!!» και η Τζίνα Ντιούαν έγραψε «Wow!».

Η ανάρτησή της

Όταν κάνει γυμναστική…

Σε άλλες τις αναρτήσεις, η Χάλι Μπέρι δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα και προσπαθεί να εμπνεύσει και τους ακόλουθούς της στο Instagram, να ακολουθήσουν τον δρόμο της ευεξίας.

Η ηθοποιός πρόσφατα πόσταρε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες η ίδια εμφανίζεται με μαγιό και τέλεια σιλουέτα δίπλα στον προπονητή της. Στις λεζάντες των φωτογραφιών έγραψε:


«… Μαντέψτε; Το #FitnessFriday επιστρέφει!!! Ο @peterleethomas κι εγώ φύγαμε από τη δουλειά και δεν ήμασταν μαζί εδώ και καιρό… αλλά επιστρέψαμε, έτοιμοι να σας δώσουμε περισσότερη διασκέδαση και συμβουλές για το Fitness Friday και να συνεχίσουμε να σας ενθαρρύνουμε στο ταξίδι σας στην καλή φυσική κατάσταση!»

Και κατέληξε: «Καμία δικαιολογία… έχεις μια εβδομάδα για να ετοιμαστείς! Ας επανασχεδιάζουμε τη φόρμα μας μαζί! Καλή Fitness Παρασκευή!»

Μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της, ήταν τα εξής: «Ναι, εξακολουθεί να δείχνει ωραία», «Ωραίο σώμα».

Η Όλγα Τρέμη απαντά με σιωπή στον Μικρούτσικο – «Βάζω το όριο μου»

Μαίρη Συνατσάκη: Πώς αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους το όνομα Ολίβια