Η Όλγα Τρέμη απαντά με σιωπή στον Μικρούτσικο – «Βάζω το όριο μου»

Συνέντευξη από την Όλγα Τρέμη πήρε ο Δημήτρης Δανίκας για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και δεν μπορούσε να μην ρωτήσει την δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η κα Τρέμη δεν θέλησε να απαντήσει για το ζήτημα, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, λέγοντας:  «Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε κατηγορηματικά η δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Δανίκα να συνεχίζει: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;».

«Σου είπα είναι από τα θέματα που δεν συζητώ», είπε η Όλγα Τρέμει. Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» γράφει ο Δημήτρης Δανίκας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκάλεσε οργή όταν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Όλγα Τρέμη και την ερωτική σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει: «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είχε πει.

Τα 5 ζώδια που είναι ανταγωνιστικά και δεν δέχονται την ήττα!

Χάλι Μπέρι: Πίνει κρασί στο μπαλκόνι ολόγυμνη και κόβει την ανάσα (pics)