Τα 5 ζώδια που είναι ανταγωνιστικά και δεν δέχονται την ήττα!

Όταν πρόκειται για ανταγωνισμό και λογομαχίες, κάποιοι άνθρωποι παραμένουν ήρεμοι, κάποιοι αρχίζουν να φωνάζουν ή να εκνευρίζονται και μετά κάποιοι θα πουν και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν ακόμα κι αν δεν είναι διαγωνισμός. Κάθε ζώδιο έχει το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τον ανταγωνισμό και τις ήττες. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα ζώδια που τείνουν να είναι ανταγωνιστικά και μισούν να χάνουν. Η ήττα δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιό τους.

1. Κριός
Ο Κριός είναι γνωστός ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι φυσικοί ηγέτες που αγαπούν να κερδίζουν και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βγουν στην κορυφή. Ο Κριός μπορεί να απογοητευτεί πολύ και ακόμη και να θυμώσει όταν χάνει, καθώς βλέπει την ήττα ως αποτυχία.

2. Λέων
Ο Λέων είναι άλλο ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να χάνει. Αυτό το ζώδιο είναι περήφανο, έχει αυτοπεποίθηση και λατρεύει να έχει τον έλεγχο. Βλέπουν τους εαυτούς τους ως νικητές και μπορούν να είναι πολύ ανταγωνιστικοί όταν πρόκειται για κάτι που τους ενδιαφέρει. Η ήττα μπορεί να πλήξει τον εγωισμό και την αυτοεκτίμησή τους, οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν.

3. Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι έντονοι και παθιασμένοι και παίρνουν τον ανταγωνισμό πολύ σοβαρά. Δεν φοβούνται να παίξουν βρώμικα για να κερδίσουν και η ήττα δεν είναι επιλογή για αυτούς. Οι Σκορπιοί μπορεί να γίνουν πολύ εκδικητικοί όταν χάνουν, καθώς το βλέπουν ως προσωπική επίθεση.

4. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργατικοί και βλέπουν τον ανταγωνισμό ως έναν τρόπο να πιέσουν τον εαυτό τους για να είναι ο καλύτερος τους εαυτός. Δεν φοβούνται να δουλέψουν σκληρά για να κερδίσουν και η ήττα μπορεί να είναι μια σημαντική οπισθοδρόμηση για αυτούς. Οι Αιγόκεροι μπορεί να απογοητευτούν πολύ και ακόμη και να πέφτουν σε κατάθλιψη όταν χάνουν, καθώς το βλέπουν ως σημάδι ότι δεν είναι αρκετά καλοί.

5. Τοξότης
Οι Τοξότες λατρεύουν να διασκεδάζουν, αλλά λατρεύουν επίσης να κερδίζουν. Είναι τολμηροί και ανταγωνιστικοί και δεν φοβούνται να ρισκάρουν για να βγουν στην κορυφή. Η ήττα μπορεί να χτυπήσει την αυτοπεποίθησή τους, οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν.

Ο Ταύρος, ο Δίδυμος, ο Καρκίνος, ο Παρθένος, ο Ζυγός, ο Υδροχόος και οι Ιχθύες ασχολούνται περισσότερο με το ταξίδι, τη συζήτηση και τον αγώνα, και δεν στοχεύουν μόνο στη νίκη.

Πηγή:enikos.gr

Δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία: Ποια είναι η πανέμορφη ηθοποιός από το X-Men που τα «πέταξε» όλα (pics)

Η Όλγα Τρέμη απαντά με σιωπή στον Μικρούτσικο – «Βάζω το όριο μου»