Ασημίνα Ιγγλέζου: Πιο υγρή από ποτέ – Το ξεσηκωτικό VIDEO που ανέβασε στο Instagram έκανε τη φαντασία να «οργιάσει»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ξέρει πώς να τραβά τα βλέμματα, τα «κλικ» και τα likes κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου διατηρεί ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά σχεδόν καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη στιγμή άλλωστε, «οργώνει» τα ελληνικά νησιά και φορτίζει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα που έρχεται σε λίγες εβδομάδες.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε λοιπόν, η Ασημίνα Ιγγλέζου φαίνεται να φοράει ένα λευκό, αποκαλυπτικό μαγιό. Είναι άλλωστε, στενό όπως έχει συνηθίσει να φοράει τα περισσότερα ρούχα της. Η ίδια βουτάει στην πισίνα και τρελαίνει τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram.


Την Ασημίνα Ιγγλέζου την μάθαμε μέσα από το Instagram και την γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor όπου συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο. Τις δύσκολες συνθήκες στο Survivor 4 κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώην μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ασημίνα Ιγγλέζου, που εντάχθηκε στην ομάδα των «Μαχητών».

Η αθλήτρια και influencer Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο κοριτσιών της Μαρκέλας και της 14χρονης Σταυρεάνας. Καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Πρόκειται για πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο που… προσγειώθηκε δυναμικά στο Survivor 4.


«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είχε πει σε συνέντευξή της η Ασημίνα Ιγγλέζου ενώ είχε αναφερθεί και στο μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό λέγοντας πως είναι «ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω». Επόμενος στόχος της ήταν τα Ιμαλάια.

Σε πελάγη ευτυχίας η Πόπη Τσαπανίδου – Βρήκε νέα δουλειά

Πανικος στην γειτονιά. Αγρότης μετακόμισε στην πολή και έβαλε τα 7 μοσχάρια του στο μπαλκόνι..