Ασημίνα Ιγγλέζου: Έχει απίθανη πίσω όψη και μας το θυμίζει συνέχεια – Το σούπερ μίνι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ένα σούπερ μίνι «γκρέμισε» το Instagram η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Η γνωστή αθλήτρια και influencer φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με νάζι και δείχνοντας τα πλούσια προσόντα της με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν για το κορμί που έχει «χτίσει» με πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή.

Την Ασημίνα Ιγγλέζου την μάθαμε μέσα από το Instagram και την γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor όπου συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο. Τις δύσκολες συνθήκες στο Survivor 4 κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώην μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ασημίνα Ιγγλέζου, που εντάχθηκε στην ομάδα των «Μαχητών».

Η αθλήτρια και influencer Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο κοριτσιών της Μαρκέλας και της 14χρονης Σταυρεάνας. Καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Πρόκειται για πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο που… προσγειώθηκε δυναμικά στο Survivor 4.

«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είχε πει σε συνέντευξή της η Ασημίνα Ιγγλέζου ενώ είχε αναφερθεί και στο μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό λέγοντας πως είναι «ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω». Επόμενος στόχος της ήταν τα Ιμαλάια.

dessou.gr

I AM A CELEBRITY GET ME OUT OF HERE: «Τον πλησίασα πολύ κοντά» – Ο Γαρδέλης απαντά εάν υπήρξε φιλί με τον Τάσο Ξιαρχό

Ο Τοτός “ζωγραφίζει” σε ένα ακόμα ανέκδοτο: Ο πόνος στο κεφάλι