Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πιο ψηλή, πιο λεπτή, πιο…αμείληκτη!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πιο ψηλή, πιο λεπτή, πιο…αμείληκτη! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε ότι οριστικοποιείται το διαζύγιό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Με αφορμή την επαγγελματική φωτογράφιση που είχε ως νύφη με τον Τρύφωνα Σαμαρα, μίλησε για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Δεν έχω πάρει το νυφικό από φόβο. Από τον Αριστομένη έχει μόνο καλές αναμνήσεις. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τ

ον γάμο πλέον τον έχω λίγο απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση. Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε για αυτό κάναμε διάλλειμα.

Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο.»!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο γάμος, ο χωρισμός και η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας με τον ΠΛΑΣΤΙΚΟ Αριστομένη Γιαννόπουλο

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, αλλά έχει αλλάξει η μορφή σχέσης.

Δεν ήταν οι πραγματικοί λόγοι ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης.

Υπήρχαν άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να πατήσω λίγο στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρα Παναγιώταρου για την ΝΕΑ σχέση του ΣΥΖΥΓΟΥ της: “Με ενόχλησε που ήταν διαχυτική” Έχει περάσει ήδη ένας μήνας, από τότε που έγινε γνωστό, πως το μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν είναι μαζί και ότι αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στο γάμο τους, σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις τους.

Ωστόσο έναν μήνα μετά το χωρισμό τους έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν το γνωστό πλαστικό χειρουργό να προχωρά τη ζωή του και μάλιστα υπήρξαν και φωτογραφίες του Αριστομένη Γιαννόπουλου με εντυπωσιακή, μελαχρινή κυρία σε νυχτερινό μαγαζί.

Συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης διασκέδαζαν το ίδιο βράδυ ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με την μελαχρινή καλλονή, ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν σε άλλο τραπέζι, η εν διαστάσει σύζυγός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ! ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο πλαστικός χειρουργός εξήγησε πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι φίλη και πελάτισσά του και ότι εκείνη είναι σε σχέση.

“Με την κοπέλα, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού,το κορίτσι έχει και σχέση.’Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες.

”Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας για την συγκεκριμένη γυναίκα είπε:

–Η κοπέλα αυτή αρχικά ήταν πελάτισσα και στη συνέχεια έγινε υπάλληλός του;
“Όχι, όχι ήταν πελάτισσα μπορεί και να είναι και ακόμα. Εγώ πραγματικά επειδή θέλω να τον προστατέψω, σαν άνθρωπο επειδή πραγματικά τον αγαπώ, αυτό μπορώ να σου πω, δεν είναι κάτι άλλο.

Όχι δεν εργάζεται στο ιατρείο του, εγώ δεν θυμάμαι τόσα χρόνια να είναι συνεργάτιδα του, ξέρω ότι ήταν πελάτισσά του, από κει και πέρα ξέρω ότι ο Αριστομένης δεν μπλέκει την δουλειά με τα προσωπικά, απλά ήταν λάθος που βγήκαν κάποια σχόλια τα οποία παρερμηνεύτηκαν και είναι λογικό να παρερμηνευτούν”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο γάμος, τα σχέδια για παιδί και ο χωρισμός!
Το όμορφο μοντέλο, αναφερόμενο στη γυναίκα αυτή που φέρεται, να συνοδεύει τον εν διαστάσει σύζυγο της έριξε το “καρφί” της σχετικά με τη συμπεριφορά της και το πόσο διαχυτική ήταν μαζί του ενώ ανέβαζε τα stories εν αγνοία του πλαστικού χειρουργού.

“Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να μην δώσουμε δικαιώματα. Αυτό, ήταν λάθος από την μεριά της κοπέλας, η οποία ήταν τόσο διαχυτική.

‘Ισως ο Αριστομένης δεν το καταλάβαινε, εκείνη την ώρα ότι ανέβαιναν κάποια stories και ήταν πιο χαλαρός και βγήκε όλο αυτό προς τα έξω, το οποίο δεν ισχύει από ό,τι ξέρω εγώ”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιέγραψε , πώς είναι η κατάσταση, τώρα με τον εν διαστάσει σύζυγό της: “Με τον Αριστομένη είμαστε καλά δεν έχουμε τσακωθεί και με αυτό το σκηνικό δεν έγινε κάτι. Είμαστε καλά προχωράμε τις ζωές μας.

-Το ενδεχόμενο να σμίξετε υπάρχει;

Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Όλα στον αέρα από τη στιγμή που κάναμε ένα διάλειμμα και είμαστε στη μέση, είτε θα γυρίσουμε πίσω εκεί που το αφήσαμε, είτε θα υπάρξει κάποιο διαζύγιο στο μέλλον, ο καιρός θα δείξει.

Ανέκδοτο: Ποια απο τις τρεις; …! Τρελό γέλιο

Τζένη Μπαλατσινού πατέρας: Η αγάπη και ο έρωτας δεν κρύβονται

Τζένη Μπαλατσινού πατέρας: Η αγάπη και ο έρωτας δεν κρύβονται