ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ το γόνατο της Χρηστίδου! Της ΠΛΑΚΩΣΕ το ΠΟΔΙ μηχανή (video)

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ το γόνατο της Χρηστίδου! Της ΠΛΑΚΩΣΕ το ΠΟΔΙ μηχανή! Κυριολεκτικά, από την μια στιγμή στην άλλη. Κυριολεκτικά, έπεσε πάνω της μια μηχανή. Μικρή. Παπάκι! Τόσο μικρό…και τόσο καταστροφικό!

Τα είδε όλα από τον πόνο, αλλά τα είδε όλα για χρόνια μετά, αφού η αποκατάσσταση ξεκίνησε λάθος και συνεχίστηκε έτσι. Τρία χρόνια μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου, ακόμα ταλαιπωρείται!

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της!
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου! ΘΡΙΛΕΡ με την υγεία της!!!

Ούτε που μπορούσαμε να φανταστούμε τι περνά η Σίσσυ Χρηστίδου και πως ξεκίνησε η περιπέτεια της πριν πολλά – πολλά χρόνια!  Μια περιπέτεια που άρχισε με λάθος επέμβαση και γι αυτό ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα!

Ανατριαχιαστικά όσα περιγράφει η ίδια αλλά και οι εικόνες που μας έρχονται στο μαυλό. Από τα σημάδια που μας δίχνει η ίδια η Σίσσυ στο βίντεο που έφτιαξε για το συγκεκριμένο θέμα.

Με το δικό της γλαφυρό τρόπο (ακόμα και για τόσο δυσάρεστα περιστατικά), η Σίσσυ καταφέρνει να μας μεταφέρει το δράμ που έζησε όλα αυτά τα χρόνια!

Ένα δράμα που προσπαθεί – απ όσο φαίνεται το ίδιο θα έκανε ο καθένας – να συνεχίσει τη ζωή της απομωνόνοντας το!

Δείτε πως περιγράφει η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, την στιγμη που έκανε κομμάτια το γόνατο της από μια αθώα ανάβαση σε …σταθμευμένο μηχανάκι μικρού κυβισμού και τι έγιεν με τα χειρουργία που ακολούθησαν!

Δες το βίντεο που ακολουθεί:


 

Φαίη Σκορδά: Το συγκινητικό τελευταίο αντίο στην συνεργάτιδά της Μαρία Μάτσα

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη