Ελένη Μενεγάκη: «Επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι»

Lifestyle

Η παρουσιάστρια στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του MEGA.Έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά την ανακοίνωση και επίσημα της συνεργασίας της με το Μεγάλο Κανάλι, η όμορφη Ελένη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι» αναφέρει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πόσο της έχει λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές της.

«Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.

Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….», γράφει η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθεί την ανάρτησή της στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Χριστίνα Κεφαλά – Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά παινεύει το σώμα της video

Η Νικολέτα Τσομπανίδου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο