Αγρότες κατακλύζουν το Σύνταγμα με τα τρακτέρ τους

Γεωργός από την εξοχή. Φωτογραφία: Γιάννης Λιάκος
ΠΗΓΗ: EUROKINISSI

Την ίδια ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων περιορίζεται στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του συγκέντρωσης των αγροτών, οι οποίοι στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να εισέλθουν κατευθείαν στο Σύνταγμα, μετά την άφιξή τους από τη Βοιωτία.

Το ζήτημα της κινητοποίησης των αγροτών εξεταζόταν σε συνεδρίαση της ηγεσίας του αστυνομικού σώματος. Στον προϊστάμενο Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας ΘΕΠΕΚ, αστυνομικό υποδιευθυντή Θεοφάνη Αναγνώστου, ανατέθηκε να ενημερώσει τους πολίτες για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας και να τους προτρέψει να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες, ιδίως γύρω από την πλατεία Ομόνοιας και την πλατεία Συντάγματος.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το μεσημέρι και ο αστυνομικός επικεφαλής ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και τη συμμόρφωσή τους στους κανονισμούς, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των αγροτικών οχημάτων και να αποφευχθούν τυχόν ενέργειες που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών και στην αστυνόμευση.

Αυτή την ώρα, το κυβερνητικό μήνυμα μένει ως έχει, δηλαδή πως δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για περαιτέρω παροχές.

Written by admin

Η παρουσία γκέι ιερέων στην εκκλησία: Τι αρνητικά και θετικά επιφέρει;

Η αντιπαράθεση με την Ελένη Ράντου στη ζωή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου