Η αντιπαράθεση με την Ελένη Ράντου στη ζωή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά” δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και ανέφερε πως αποφάσισε να παντρευτεί τη σύντροφό του, Ελένη Ράντου, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε πως είχε εντυπωσιαστεί από την αμεσότητα και το ταλέντο της Ελένης από την πρώτη στιγμή που την είδε σε μια εκπομπή. Στη συνέχεια, άρχισε να πηγαίνει συχνά σε ένα μπαρ όπου εκείνη τραγουδούσε και προσπαθούσε να την κερδίσει με διάφορους τρόπους, μέχρι που τα κατάφερε και άρχισαν να βγαίνουν μαζί.

Ωστόσο, σημαντικό στιγμή στη σχέση τους ήταν η απόφαση να παντρευτούν, χωρίς κλασική πρόταση γάμου. “Δεν είχε σημασία που ήμουν μεγάλο όνομα, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά. Δεν έκανα πρόταση γάμου κλασικά, είπαμε να πάμε να παντρευτούμε και παντρευτήκαμε”, ανέφερε ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε και για την κόρη του, Νικολέτα, την οποία αποκτησαν με την Ελένη. “Μετά ήρθε η Νικολέτα και τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη”, ανέφερε συγκινημένος.

Η ειλικρίνεια και η αγάπη που εκφράζει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τη σύντροφό του και την οικογένειά του αποτελεί ένα παράδειγμα για την ελληνική showbiz.

Written by admin

Αγρότες κατακλύζουν το Σύνταγμα με τα τρακτέρ τους

Τριαντάφυλλος: Προσπάθειες να με κατηγορήσουν ως το κακό παιδί και φταίω