Άγριες Μέλισσες spoiler Πέμπτη 11/02: Η Μυρσίνη θα μάθει τη σχέση Κωνσταντή και Δρόσως

Σε απόγνωση ο Κωνσταντής,λέει στην Μυρσίνη πως είναι ερωτευμένος με την Δρόσω και θέλει να την παντρευτεί.Η αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντή με τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες προκαλεί την βίαιη αντίδραση της Μυρσίνης. Ο Δούκας συγκαλεί μίνι οικογενειακό συμβούλιο και ενημερώνει την Πηνελόπη και τον Κωνσταντή για την απόφασή του να χωρίσει από την Μυρσίνη. Η ανακοίνωσή του προκαλεί την αντίδραση των δύο παιδιών του με την Πηνελόπη να αντιδρά…

“Δεν είναι η πρώτη φορά που πετάς έξω έναν από εμάς. Κι εμένα πέταξες έξω, και τον Νικηφόρο πέταξες έξω, όποιον σου φέρνει αντίρρηση. Στρατιωτάκια θέλεις δίπλα σου, όχι ανθρώπους. Έξι χρόνια πέρασαν κι εσύ γύρισες πίσω ίδιος και απαράλλαχτος”, του λέει η Πηνελόπη.

Όμως…. η απόφαση του Δούκα θα μείνει τελικά στα λόγια αφού η εσπευσμένη μεταφορά της Μυρσίνης στο νοσοκομείο και η επιστροφή της στο Διαφάνι, μετά από την περιπέτεια της υγείας της, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο Σεβαστέικο.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φέρει την ειρήνευση.

Η Μυρσίνη θα πληροφορηθεί την σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και αυτό θα πυροδοτήσει έναν από τους πιο εκρηκτικούς καυγάδες ….ενώ ο Κωνσταντής θα παραμείνει ασυγκίνητος.

ΣΕΙΣΜΟΣ: Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ ανοικτά της Νέας Καληδονίας

Καιρός: Χιόνια, τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες