Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Μελέτης και Μυρσίνη συμμαχούν

Η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και όλα αλλάζουν

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Μελέτης και Μυρσίνη συμμαχούν

Οι δυο τους θα έρθουν σε μία μικρή αντιπαράθεση, με την Μυρσίνη να έχει φτάσει, πλέον, στα όριά της. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένα τόσο φρικτό ψέμα έμεινε θαμμένο για 7 χρόνια. Δε μπορεί να διανοηθεί πως τιμωρήθηκε μόνο η Ελένη και όχι οι άλλες δύο Σταμίραινες. Όλες έβαψαν τα χέρια τους με αίμα και όλες πρέπει να πληρώσουν.

Ο Δούκας επιστρέφει από το νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως νοσηλεύεται στο σπίτι του. Ο Μελέτης, βλέποντας τον θείο του να κινδυνεύει, ζητάει από την Μυρσίνη να σιωπήσει, στις Άγριες Μέλισσες. Έχοντας μεταφέρει τα νέα ήδη σε εκείνον, ο Μελέτης της ζητάει να μείνει ψύχραιμη, να σκεφτεί λογικά.

Σύμφωνα με όσα θα της πει, ο Δούκας δεν πρέπει να μάθει για την δολοφονία του Σέργιου.

Η υγεία του είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Ένα γεγονός σαν κι αυτό, θα τον διαλύσει ολοκληρωτικά. Μόνο που η Μυρσίνη δε φαίνεται να ενδιαφέρεται. Θέλει ο σύζυγός της να μάθει την αλήθεια γιατί πρόκειται για το παιδί του!

Έτσι, όσο κι αν ο Μελέτης προσπαθεί, η Μυρσίνη λέει την αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας μαθαίνει για τις φόνισσες του γιου του και σοκάρεται.

Το μεγαλύτερο σοκ, όμως, θα του το χαρίσει απλόχερα η Ασημίνα, όταν θα τρέξει να τον επισκεφτεί.

Ανέκδοτο: Οι γενετιστές …! Τρελό γέλιο

Κλήρωση Τζόκερ 2290 30/5: Οι αριθμοί που κερδίζουν