Άγριες Μέλισσες spoiler: Μυρσίνη και Αντιγόνη έρχονται ξανά σε σύγκρουση για τον Δούκα!

Όπως είναι ήδη γνωστό, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δούκας θα χωρίσει επεισοδιακά με την Αντιγόνη καθώς η ίδια θα θυμώσει πάρα πολύ βλέποντας τον να ξαναγυρνά στην Μυρσίνη, η οποία τον έχει ανάγκη καθώς ο γιός τους, ο Κωνσταντής, θα δίνει σκληρή μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στην ζωή.

Μια άγρια σύγκρουση θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στην Μυρσίνη και την Αντιγόνη. Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει την Αντιγόνη μακριά από τον Δούκα. Θα τα καταφέρει;

Ο Δούκας και η Αντιγόνη χωρίζουν με αφορμή την Μυρσίνη. Η ίδια, όμως, δεν χάνει την ευκαιρία της και με το που ηρεμούν τα πράγματα συναντά την Αντιγόνη λέγοντας την να μείνει μακριά από τον άνδρα της καθώς αν δεν το κάνει, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Στην συνέχεια ο καυγάς που ακολουθεί μεταξύ τους είναι τεράστιος.

Η Αντιγόνη της λέει επιθετικά το εξής: «Πάρ’ το απόφαση! Ο Δούκας δεν σε θέλει», εξαγριώνοντας περισσότερο την Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Μυρσίνη, τώρα που ο Δούκας ξανά επέστρεψε κοντά της δεν πρόκειται να τον αφήσει να την εγκαταλείψει ξανά.

Spoilers

Δολοφονία Άλκη: Ο Άλκης θα δικαιωθεί όταν γίνουν πράξεις τα λόγια

Spoilers

Πάτρα: Του ζήτησε τα δανεικά και τον πυροβόλησε στο πόδι!