Άγριες Μέλισσες spoiler: Αρραβωνιάζονται τελικά η Δρόσω και ο Κωνσταντής

Οι δυο ήρωες που η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα θα καταφέρουν τελικά στο τέλος να είναι και πάλι μαζί καθώς η αγάπη θα είναι αυτή που θα νικήσει και δεν θα τους αφήσει να τραβήξουν για ακόμα μια φορά χωριστούς δρόμους.

Επιτέλους και ένα ευχάριστο γεγονός θα γεμίσει χαρά το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια, καθώς η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και θα αρραβωνιαστούν.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αρραβωνιάζονται τελικά

Μπορεί να πέρασαν πάρα πολλά αλλά τελικά θα καταφέρουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να προχωρήσουν στους αρραβώνες τους.

Η Μυρσίνη, όμως, δεν μπορεί να το χωνέψει και πριν συμβούν όλα αυτά θα πιάσει τον γιο της Κωνσταντή και θα κάνουν οι δυο τους μια πολύ σοβαρή κουβέντα που αφορά την σχέση του με την Δρόσω.

Η ηρωίδα θα του θυμίσει ξανά το παρελθόν και όλα όσα γίνανε αλλά ο Κωνσταντής παραμένει αμετανόητος και δεν αλλάζει γνώμη παρόλα όσα του λέει η μάνα του.

Το Διαφάνι μπαίνει σε γιορτινό κλίμα με τους αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες και όλοι είναι εκεί και δίνουν το παρόν στην ευτυχία του ζευγαριού.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το μυστικό των Βρεττάκων που θα αποκαλυφθεί σύντομα

Συνταγή: Νηστίσιμο ρυζόγαλο!