Άγριες μέλισσες spoiler: Αγνώριστη η Ασημίνα στον 3ο κύκλο… η γνωριμία που θα τη βάλει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες

Μία διαφορετική Ασημίνα θα δουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί ο τρίτος κύκλος θα φέρει την ανατροπή στη ζωή της. Μπορεί να βίωσε τον δικό της Γολγοθά στον δεύτερο κύκλο, τα νέα επεισόδια, όμως, της επιφυλάσσουν ακόμη χειρότερα.

Η χούντα δεν θα χτυπήσει μόνο το χωριό της, αλλά και το ίδιο της το σπίτι. Έχοντας συγχωρέσει τη Δρόσω και η Δρόσω εκείνη, ζουν αρμονικά στο πατρικό τους, μεγαλώνοντας με ιδιαίτερη αγάπη τον μικρό Σέργιο. Η Λενιώ και ο Λάμπρος φροντίζουν τα νέα τους χωράφια και όλα φαίνεται πως κυλούν αρμονικά.

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, θα έρθει όταν η Ασημίνα αποφασίσει να πάει στη Λάρισα. Θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας, στο γραφείο του Πέτρου Ορφανίδη. Ενός μεγαλοεκδότη που έχει την μεγαλύτερη εφημερίδα της Θεσσαλίας. Αμέσως θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη φιλία ανάμεσα στους δύο. Η οποία, σύμφωνα με τα spoilers, δεν θα μείνει μόνο σε αυτό το στάδιο.

Η Ασημίνα δε θα αργήσει να εντυπωσιαστεί από τον Πέτρο, όπως αντίστοιχα κι εκείνος. Το μόνο που δεν θα μπορέσει να διακρίνει η Ασημίνα, είναι το πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι και αυτός ο ήρωας. Στόχος του μέσω της εφημερίδας είναι να ενημερώνει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν.

Έτσι, ο ίδιος και η Ασημίνα δεν θα αργήσουν να μπουν σε μεγάλο κίνδυνο. Αφού όποιος αντιστέκεται στην δικτατορία, δολοφονείται ή εξορίζεται.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει την αλλαγή στην Ασημίνα. Εκείνη, δίπλα στον Πέτρο, θα γνωρίσει μια άλλη ζωή, διαφορετική από όσα ζούσε ως τώρα.Όπως αναφέρει το youfly, θα εξελιχθεί σε μία πολύ δυναμική γυναίκα. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αγαπημένους της που κινδυνεύουν από τη χούντα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγει από την εφημερίδα, πηγαίνουν στο Σταμιρέϊκο.

Η καθημερινότητά της με τον Πέτρο, θα της ξυπνήσει συναισθήματα που είχαν σβηστεί. Ο Νικηφόρος θα βρίσκεται εκεί για να της υπενθυμίζει διαρκώς πόσο την αγαπάει. Δε θα αργήσει να θορυβηθεί από τη νέα κατάσταση, διεκδικώντας την ξανά. Η δικτατορία, όμως, θα αφήσει το αποτύπωμά της σε όλους τους χαρακτήρες…

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε … για την κριτική επιτροπή του The Voice!