Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ένα αντίο που θα πονέσει την Ελένη και τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ένα αντίο που θα πονέσει την Ελένη και τον Λάμπρο

Τα βάσανα δεν τελειώνουν για τις αδελφές Σταμίρη και ο νέος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται πολύ απειλητικά. Ένας χωρισμός θα καταρρακώσει τις αδελφές και συγκεκριμένα την Ελένη!

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ένα αντίο που θα πονέσει την Ελένη και τον Λάμπρο

Όλα ξεκινούν με τον ερχομό του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο νέος κακός της υπόθεσης κατέφθασε στο Διαφάνι κι είναι έτοιμος για όλα. Ο Ακύλας διψάει για εκδίκηση και δε θα αργήσει να βάλει σε εφαρμογή το εκδικητικό του σχέδιο. Ο Ακύλας γνωρίζει ότι οι αλελφές Σταμίρη είναι “υπαίτιες” για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, αφού ο Μιλτιάδης τον σκότωσε για να τον προστατεύσει. Προκειμένου να τις πονέσει δε θα στοχοποιήσει μόνο τις ίδιες, αλλά και τα κοντινά τους πρόσωπα.

Ο χωρισμός, λοιπόν, για την Ελένη Σταμίρη δε θα αργήσει να έρθει στις Άγριες Μέλισσες. Το επόμενο θύμα το Ακύλα θα είναι ο Λάμπρος, γιος του Μιλτιάδη και άντρας της Ελένης! Ο Ακύλας ερχόμενος στο Διαφάνι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Μεγαρίτης δεν είναι μόνο αδίστακτος, αλλά και πανούργος. Σύμφωνα με το TV24, δε θα δείξει από την αρχή το αληθινό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του Διαφανίου να “γοητευτούν” από αυτόν. Ο στόχος, όμως, του Ακύλα είναι ένας να τιμωρήσει όσους σκότωσαν τον αδερφό του!

Έτσι, όντας άνθρωπος της εξουσίας θα βάλει στο στόχαστρό του τον Λάμπρο. Με την πρόφαση ότι είναι αριστερός κι ότι εκείνος υποκινεί την “επανάσταση”, αποφασίζει να τον στείλει στην εξορία. Δεδομένου ότι το πολίτευμα που κυριαρχεί στη χώρα είναι η δικτατορία, ο Λάμπρος, μαζί με τον Προκόπη εξορίζονται και φεύγουν μακριά από τις οικογένειές του λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων.

Αυτός ο χωρισμός είναι το κερασάκι στην τούρτα για την Ελένη Σταμίρη, την οποία θα δούμε να καταρρέει στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της είναι πλέον εξόριστος θα τρέξει στην αγκαλιά του κι εκείνος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει.

Της υπενθυμίζει ότι στο τέλος πάντα είναι μαζί. Δε θα είναι όμως τόσο εύκολο. Οι αδερφές της λυγίζουν με αυτόν τον αποχαιρετισμό, αλλά θα σταθούν πλάι στη Λενιώ τους.

Η εξορία του Λάμπρου, όμως, θα δώσουν το ελεύθερο στον Ακύλα να στοχοποιήσει και να βασανίσει ολοκληρωτικά τις αδελφές Σταμίρη!

 

Άγριες Μέλισσες: Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Άρης Σερβετάλης

Άγριες Μέλισσες: Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Άρης Σερβετάλης

Spoilers

Άγριες Μέλισσες: Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Άρης Σερβετάλης – Τι θα γίνει