Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης Σεβαστός οδεύει προς το τέλος του

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Τα σενάρια για τον θάνατο του Μιλτιάδη

Ακόμη και ο Δούκας στέκεται και την παρακολουθεί, παρακαλώντας τη να μη πειράξει τρίχα από τις αδελφές Σταμίρη. Η μεγάλη νύχτα, όμως, πλησιάζει στο Διαφάνι και ο Μιλτιάδης Σεβαστός οδεύει προς το τέλος του. Ποια είναι τα σενάρια θανάτου και τί έχει γραφτεί έως και σήμερα για τον τρόπο που θα μας αποχαιρετήσει;

Η Μυρσίνη είναι έτοιμη να κάψει τις Σταμίραινες ζωντάνες. Ο θάνατος του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες, θα προκύψει μέσα από αυτή την προσπάθεια. Άλλωστε, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος και η πιθανότητα αποτυχίας σε τέτοια παρατραβηγμένα σχέδια. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, ο Μιλτιάδης θα μείνει μέσα στο σπίτι, προστατεύοντας τις αδελφές Σταμίρη.

Όταν ξεσπάσει η φωτιά, δε θα καταφέρει να βγει εγκαίρως. Ο Μελέτης θα βρίσκεται εκεί, προσπαθώντας να σώσει τα ξαδέλφια του, τα οποία βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει πως ήταν εκεί εξ αρχής. Μόλις τους αντικρίσει μέσα στο σπίτι, θα χάσει το μυαλό του. Θα τρέξει να τους σώσει κι εκεί θα αντικρίσει τον Μιλτιάδη.

Οι δυο τους θα παλέψουν μέχρι τέλους και ο Μιλτιάδης θα ηττηθεί. Θα χαθεί μέσα στις φλόγες, λέγοντας το δικό του αντίο, ηττημένος από τον ανιψιό του, τον Μελέτη.

Ένα άλλο σενάριο, … είναι πως ο θάνατος του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες, μπορεί να έρθει μέσα από τις φλόγες, όχι, όμως, μέσα από μάχη. Ο Μιλτιάδης θα αγωνιστεί να σώσει παιδιά κι ανίψια, χωρίς να τα καταφέρει ο ίδιος στο τέλος. Έτσι, ο Λάμπρος θα τον βγάλει από το σπίτι σε άσχημη κατάσταση, με εκείνον να αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια του.

Τα όπλα πήραν Λάμπρος και Μιλτιάδης χθες. Μάλιστα, ένα βίντεο από τα backstage της σειράς, πρόδωσε ένα μέρος του τέλους. Ο Μιλτιάδης φορούσε ένα πουκάμισο ματωμένο.

Όλο το Διαφάνι θρηνούσε, ενώ καπνοί έβγαιναν από παντού. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει μία σύγκρουση, μέσα από την οποία θα έρθει και ο θάνατος του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες.

Ένας θάνατος, είτε από σφαίρα, είτε από τις φλόγες. Ένας θάνατος που θα συγκινήσει και θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Αυτή η εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καθοριστική. Ο νέος κύκλος έρχεται, με την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά

8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά

Madonna: Ο 15χρονος γιος της φωτογραφίζεται με φόρεμα και στέλνει το δικό του μήνυμα