Άγριες Μέλισσες: Είναι ζευγάρι και στη ζωή και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς

agries melisses

Ο δεύτερος κύκλος τελείωσε κι όλοι περιμένουμε με αγωνία την τρίτη σεζόν της σειράς του ANT1.

Τα σπόιλερ που κυκλοφορούν πολλά για τους ήρωες στο Διαφάνι όμως υπάρχουν και πολλά που λέγονται για τους συντελεστές της σειράς.

Ποιο είναι το ζευγάρι που είναι μαζί 23 ολόκληρα χρόνια και κανείς δεν το ήξερε;

Μιλάμε για τους αφανείς πρωταγωνιστές της σειράς, τους σεναριογράφους Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπάνη.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε ζευγάρι στη ζωή και παράλληλα συνεργάτες εδώ και περίπου 23 χρόνια. Και έχουμε καταφέρει να συνεννοούμαστε, να λύνουμε τις διαφορές μας και να προχωράμε μαζί. Φυσικά και έχουμε διαφωνήσει πάνω στη δουλειά μας, αλλά αυτό είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας.

Πάντα πρέπει να υπάρχει αντίλογος όταν γράφεις, να δημιουργούνται ενστάσεις και να αμφισβητείς τις αποφάσεις σου. Και όταν έχεις μαζί σου έναν άνθρωπο που ταιριάζεις καλλιτεχνικά και έχεις την άνεση να εκθέτεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς φόβο, όλα γίνονται πιο εύκολα. Πάντως εκεί που πραγματικά έγινε μάχη ήταν στη σχέση Ασημίνας – Δρόσως! Τα επιχειρήματα πήγαιναν κι έρχονταν προσπαθώντας να βρούμε το δίκιο της καθεμιάς.

Έστω και ασυναίσθητα, λειτουργήσαμε σαν συνήγοροι τους, παλεύοντας ο καθένας για τον δικό του “πελάτη”. Δεν θα σας αποκαλύψουμε ωστόσο ποιος υπερασπιζόταν ποιον… Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη».

masterchef τελικος

MasterChef 5 – Τελικός: Ο ξέφρενος χορός των τριών κριτών στα παρασκήνια – video

news καρολαιν

Γλυκά Νερά: Καινούριες λεπτομέρειες από τον σύζυγο της δολοφονημένης Καρολάιν