8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά

8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά

Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά, στις 8 Λέξεις. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς. Η πρωταγωνίστρια δείχνει οργή και ειρωνεύεται τον πρώην αγαπημένο της. Όλα αυτά, μέχρι το πάθος της για εκείνον να φουντώσει ξανά.

8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έρχονται ξανά κοντά

Στο μεταξύ, ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα είναι πλέον σίγουρη ότι θα την ανακαλύψει. Ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν. Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις.

Ο Άλκης παίρνει την Ιφιγένεια τηλέφωνο και εμπιστευτικά της λέει ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει, κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Η Μαίρη λέει στη Ναυσικά όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα. Τί θα δούμε απόψε;

Η Ελισάβετ και ο Αιμίλιος πραγματοποιούν μία έντονη συζήτηση, στις 8 Λέξεις. Η πρωταγωνίστρια τον ρωτάει τί κάνει η γυναίκα του, με εκείνον να της απαντά πως είναι δυνατή. Τότε, η Ελισάβετ αποφασίζει να δείξει την ειρωνεία της. Του τονίζει πως φυσικά και είναι δυνατή η γυναίκα του, από τη στιγμή που έχει δεχτεί τόσο “κέρατο” από εκείνον.

Όταν ο Αιμίλιος της ζητάει να τον ξεχάσει και να συνεχίσει τη ζωή του, η Ελισάβετ του διευκρινίζει πως τον έχει ήδη ξεχάσει, sστις 8 Λέξεις.

Αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει άλλος στη ζωή της, ο οποίος την κάνει ευτυχισμένη. Αυτό θα ενοχλήσει αρκετά τον πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα να στήσει μία “παγίδα” σε αυτόν τον “άλλον”. Φυσικά, δε θα δεχτεί την Ελισάβετ πίσω, ακόμα κι αν ο ίδιος της καταστρέψει τη ζωή δεύτερη φορά.

Χρήστος Φερεντίνος: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου από τη Φάρμα

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Τα σενάρια για τον θάνατο του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης Σεβαστός οδεύει προς το τέλος του