Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτός σκότωσε την Δώρα… Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο απο το σημείο της δολοφονίας

Σοκαρισμένη παραμένει όχι μόνον η οικογένεια της άτυχης 31χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα απο το ειδεχθές έγκλημα. Μια ακόμη δολοφονία γυναίκας. Μια ακόμη “χαμένη ψυχή”.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας ασκούσε συνεχώς  βίαιη, χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά. Και πρόσφατα και στο παρελθόν. Κάτι που φάνηκε και με τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την κοπέλα χωρίς να μπορέσει αυτή να αντιδράσει έστω και λίγο.

Το eREPORTAZ φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία ντοκουμέντο από στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχος εκπαιδευτικός που μία μόλις ημέρα νωρίτερα, η 31χρονη δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο.

«Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, ένα 24ωρο πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες.

Spoilers

Κορονοϊός: Αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης αυτοάνοσης πάθησης

Spoilers

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Αυγούστου 2021 για εκτύπωση και πληρωμή