Friends Reunion: Η ώρα προβολής απόψε για τα Φιλαράκια

friends-reunion:-i-ora-provolis-apopse-gia-ta-filarakia

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα απόψε το Friends Reunion. Τι ώρα θα προβληθούν τα Φιλαράκια.

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια» επέστρεψαν και απόψε στο Star στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους έξι φίλους να είναι ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια.

Το Friends Reunion θα προβληθεί μετά το επεισόδιο του Master Chef και συγκεκριμένα στις 23:15.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ:

Τι θα δούμε Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, επιστρέφουν για πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς με μια εξαιρετική παραγωγή.

Το reunion καθυστέρησε πολλές φορές λόγω του κορονοϊού. Είχε προγραμματιστεί να γυριστεί στις αρχές του 2020, αλλά τα γυρίσματα ξεκίνησαν τελικά τον Απρίλιο.

Αρχικά, φτάνουν στο αρχικό πλατό της σειράς για να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ζεστή, συγκινητική αγκαλιά και να ξεκινήσουν τη μοναδική ειδική εκπομπή επανένωσης για να γιορτάσουν τον ανεξίτηλο αντίκτυπό τους ως Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing και Ross Geller.

Στο επεισόδιο θα εμφανιστεί μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των:

David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai.

Διαβάστε επίσης »

sok

Τζέιμς Καφετζής: Από τον καυγά μου με τον Τριαντάφυλλο έχει κοπεί τεράστιο κομμάτι

Καλό μεσημεράκι: Ο Νίκος Μπάρτζης εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά