Friends: Ρος και Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα

friends:-ros-kai-reitsel-itan-erotevmenoi-stin-pragmatikotita

Το επετειακό επεισόδιο της σειράς «Friends» είχε μια τρομερή αποκάλυψη για τον Ρος και την Ρέιτσελ, καθώς οι θοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα.

Η σειρά «Friends» επέστρεψε στη τηλεόραση μετά από 17 χρόνια απουσίας και μέχρι σήμερα περιέχει ακόμη πολλά μυστικά.

Στο επετειακό επεισόδιο που προβλήθηκε στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max, έγινε μια τρομερή αποκάλυψη, καθώς ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα και όχι μόνο για τις ανάγκες του ρόλου.

Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», είπε η Τζένιφερ Άνιστον.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ».

Ο Σουίμερ και η Άνιστον είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ “τσιμπημένοι”», συμπλήρωσε και ο Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυό τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Μάλιστα, περιέγραψε πως «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».

Χamos

Ν. Ηλιόπουλος: Η κοινωνία απέναντι στο νομοσχέδιο της ΝΔ που φέρνει απλήρωτα 10ωρα και κατάργηση του 8ωρου

eurovision-:-to-prive-deipno-tis-ellinikis-apostolis-kai-i-ekpliksi-sti-stefania

Eurovision 2021: Το privé δείπνο της ελληνικής αποστολής και η έκπληξη στη Stefania