Καλό μεσημεράκι: Ο Νίκος Μπάρτζης εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, ωστόσο, δεν είχε εμφανιστεί, όπως ορίζει το… πρωτόκολλο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση.
Ο Νίκος Μπάρτζης, λοιπόν, σήμερα έκανε την εμφάνισή του στο Καλό μεσημεράκι. Ξαφνικά κι εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο πρώην παίκτης του Survivor εισέβαλε στο πλατό έχοντας στην αγκαλιά του τη Βάνια.

«Όταν χτύπησα έπεσε η ψυχολογία μου. Δεν υπήρχε νόημα να κάτσω αν δεν μπορώ να αγωνιστώ. Στην αρχή μπήκα με στόχο τα λεφτά, το έπαθλο. Στην τελική, το έχω κερδίσει το έπαθλο διπλό και τριπλό, είναι η Άννα Μαρία, είναι ο Τζέιμς. Γνωρίστηκα με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας και όλα καλά. Στο ξενοδοχείο ήμουν σε καροτσάκι, πονούσα πολύ, ήμουν σε οριακό σημείο. Ο κόσμος είδε ότι είμαι πραγματικός, αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω. Αισθάνθηκα άσχημα με το ατύχημα της Χριστίνας επειδή είπαν ότι έφταιγα εγώ. Για να πεις κάτι τέτοιο, βγάζεις μίσος. Δεν σκέφτομαι τίποτα, ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι το λέω», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε επίσης: «Αγχώνομαι ακόμα με τις κάμερες. Η Μαριαλένα έμαθε ότι εμείς είμαστε μισητοί και διάλεξε να μας παρατήσει και να πάει στην… ασφάλεια. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει η Άννα Μαρία, κλαίγαμε.

Είχαμε δεθεί, είχαμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν θέλω να βρεθώ με τον Αλέξη Παππά. Ότι βγάζεις εκεί μέσα, αυτό είσαι.

Η Άννα Μαρία με βοήθησε στο πώς να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Δεν έχω άποψη για Σάκη και Μαριαλένα. Τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Ελένη, έχει περισσότερη ανάγκη το έπαθλο.

Ο Ηλίας είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε. Αφού έφυγε ο Παππάς, ο Ηλίας μίλησε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη… θέση του Παππά».

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 232

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 232

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 231

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 231