Τζέιμς Καφετζής: Από τον καυγά μου με τον Τριαντάφυλλο έχει κοπεί τεράστιο κομμάτι

sok

Ο Τζέιμς βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love it» για να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του Σκάι τις πρώτες εντυπώσεις του από την επιστροφή του στην Ελλάδα και το «Survivor 2021».

«Είμαι σε μια περίεργη φάση. Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα και προσπαθώ να βρω τα βήματά μου» είπε ο πρώην παίκτης του «Survivor 2021», ο οποίος είχε επιστρέψει στην Αθήνα μερικές ώρες πριν από την ολιγοήμερη απόδρασή του στη Σίφνο με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Και είπε, συγκρίνοντας την κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο με την κατάσταση που συνάντησε στην Ελλάδα.

«Εκεί, από ένα σημείο και μετά, επειδή ήταν παντού οι κάμερες, το συνήθιζες. Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Μετά το συνηθίσαμε πλέον και ξέραμε πως να το χειριστούμε. Αλλά αυτό που γίνεται τώρα με τον κόσμο που μας αναγνωρίζει είναι πρωτόγνωρο. Ευτυχώς, ξέρω πως δεν θα διαρκέσει για πολύ καιρό – λογικά σε δυο τρεις μήνες δεν θα με θυμάται κανείς, το οποίο είναι καλό. Όμως, όσο διαρκέσει η αναγνωρισιμότητα, θέλω να τη χρησιμοποιήσω για καλό σκοπό. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο που δεν την περίμενα κιόλας και θέλω να ανταποδώσω» απάντησε ο Τζέιμς στην σχετική ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου και σχολίασε χιουμοριστικά την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του με μία φράση: «Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ».

Για αυτούς λοιπόν που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν original αξεσουάρ «Survivor 2021» ο Τζέιμς είχε μια ενδιαφέρουσα είδηση.

«Έκανα μια συνεργασία τώρα με το Χαμόγελο του Παιδιού και αποφασίσαμε να δώσω τα σουβενίρ που πήρα από το Survivor, π.χ. τη μπλούζα μου -είναι πλυμένη-, τα παπούτσια, το αντιανεμικό -το δικό μου αντιανεμικό, το διευκρινίζω αυτό. Στέλνουνε ένα μήνυμα στο 19810 James και παίρνουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει σε μια εβδομάδα από τώρα και κάποιος “τυχερός” θα κερδίσει τα πράγματά μου» είπε ο παίκτης που ασχολείται με την φιλανθρωπία από μικρός.

«Η οικογένειά μας προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθάει και η μητέρα μου επειδή είναι ορφανή από τα 17 και έχτισε τη ζωή της μόνης της πάντα ήθελε να βοηθάει άλλους και μου το έχει περάσει κι εμένα αυτό. Το έχω δηλώσει κιόλας ότι είμαι μαμάκιας σε όλη την Ελλάδα» είπε.

Και σχολίασε το post της μητέρας του η οποία επισήμανε ότι ο γιος της δεν είναι ήρωας.

«Το post της μαμάς μου άργησα να το διαβάσω και συμφωνώ με αυτό που έγραψε αλλά καταλαβαίνω και τον κόσμο που με συμπάθησε επειδή εγώ, ο Νίκος και η Άννα Μαρία προωθούσαμε κάποιες βασικές αρχές όπως είναι η φιλία, να είσαι ευγενικός, να αντιστέκεσαι στο bullying, να μην δίνεις βάση που λένε πράγματα που δεν σε χαρακτηρίζουν. Γενικά, οι χαρακτηρισμοί δίχως επιχειρηματολογία δεν θεωρούνται άποψη για μένα και με βλέπατε 5 μήνες μέσα στο παιχνίδι να μην ξεσπάω σε ανούσιες κατηγορίες».

Στη συνέχεια ο Τζέιμς εξήγησε πως βρέθηκε στο παιχνίδι και πως γνώρισε τον Νίκο και την Άννα Μαρία.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή το ’17 και δεν με είχαν πάρει και με πήραν τώρα τον Νοέμβρη και μου είπαν είχες δηλώσει συμμετοχή πριν από τέσσερα χρόνια, αν ενδιαφέρεσαι το casting είναι το σαββατοκύριακο. Πέρασα και με πήραν. Με τον Νίκο δεν μιλούσαμε ούτε καν στο αεροπλάνο. Γνωριστήκαμε την πρώτη εβδομάδα στο παιχνίδι όταν είχε τσακωθεί, νομίζω, με τη Σοφία κι εγώ πήρα το μέρος του. Και την Άννα Μαρία την γνώριζα από δύο βίντεό της» είπε.

Όσο για την ενασχόλησή του με τα social media όπου η δημοφιλία του έχει εκτοξευτεί, ο Τζέιμς εξήγησε ότι έχουν μόνο περιφερειακό ρόλο στη ζωή του.

«Τα social media είναι ένα όπλο αλλά δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Από τον Σεπτέμβριο θέλω να λανσάρω μια startup με τον αδελφό μου που θα έχει τουριστικό χαρακτήρα και συζητάμε και κάτι σαν ταξιδιωτική εκπομπή».

Τέλος, ο Τζέιμς απάντησε στο ερώτημα αν βλέπει «Survivor 2021».

«Τα μόνα επεισόδια που έχω δει είναι τα πρώτα εκεί με τον Τριαντάφυλλο για να δω τι έχει γίνει ακριβώς.

Και το μόνο που είδα ήταν ότι έχει κοπεί τεράστιο κομμάτι στο μοντάζ. Μου την έλεγε, του την έλεγα πίσω και φαίνονταν μόνο εγώ».

Αγγελική επεισόδια: Έρχεται το τέλος για Αθηνά και Δημήτρη

Αγγελική επεισόδια: Έρχεται το τέλος για Αθηνά και Δημήτρη

friends-reunion:-i-ora-provolis-apopse-gia-ta-filarakia

Friends Reunion: Η ώρα προβολής απόψε για τα Φιλαράκια