Ζώζα Μεταξά: Έγινε άγρια… Τζέιν και σκαρφάλωσε σε δέντρο μόνο με το μαγιό της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σκανδαλίζει η Ζώζα Μεταξά με την πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

Έχοντας συνηθίσει τους ακολούθους της σε σέξι φωτογραφίες, δεν μπορούσε να διαφέρει αυτή που έκανε τώρα. Όπως φαίνεται, η Ζώζα Μεταξά προκαλεί με το μαγιό της και το σκαρφάλωμα σε δέντρο, χαμογελώντας επιδεικτικά και παιχνιδιάρικα στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, όπως γράφει και η ίδια, θυμίζει την Τζέιν του Ταρζάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Ζώζα Μεταξά είναι η μητέρα της Κόνι Μεταξά ενώ εκτός από ηθοποιός είναι και σεναριογράφος. Είναι απόφοιτη σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1. Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1972 και το Instagram που έχει, είναι zozametaxa.

Η Ζώζα Μεταξά όταν ήταν σε νεαρή ηλικία γνώρισε και ερωτεύτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. Σε ηλικία 19 ετών έμεινε έγκυος. Έφερε στη ζωή τη μονάκριβη κόρη τους, Κωνσταντίνα Πανταζή, γνωστή ως Κόνι Μεταξά.


Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και λίγα χρόνια αργότερα πήρε χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, πάντα η σχέση τους ήταν πολύ καλή για χάρη της κόρης τους. Μάλιστα, η Ζώζα Μεταξά και ο Λευτέρης Πανταζής παρευρέθηκαν στον γάμο της κόρης τους με τον Μάριο Καπότση στην Κρήτη.

Επίσης, η Ζώζα Μεταξά έχει πάρει μέρος σε μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συνεχίζει να την αγαπάει το κοινό, αφού προβάλλεται ανελλιπώς από το 1998. Το κωμικό σίριαλ του ANT1 είχε δύο σεζόν, οι οποίες μέχρι και σήμερα παίζουν σε επανάληψη και μάλιστα σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση.

Στην κωμική σειρά είδαμε εκτός από το βασικό καστ, πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς σε γκεστ ρόλους που θυμόμαστε ακόμα. Ένας από αυτούς ήταν της οικιακής βοηθού Ράνιας, που αναζήτησε δουλειά στο νεοκλασικό στο Μαρούσι και δεν ήταν άλλη από τη Ζώζα Μεταξά.

dessou.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Βρήκαμε» την παρουσιάστρια στις διακοπές της – Με ποια καλλονή ηθοποιό συναντήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εθνική μπάσκετ: Οι ευχές των διεθνών στον Κώστα Παπανικολάου για τη γέννηση της κόρης του