Σμαράγδα Καρύδη: Άφησε άφωνους τους followers της – Έσκυψε και φάνηκαν όλα! (VIDEO)

Ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός θέλησε να δείξει στο κοινό της πως έχει και γνώσεις πάνω στο κομμάτι της θάλασσας και το έκανε με έναν χιουμοριστικό τρόπο. Στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να σηκώσει την άγκυρα ενός φουσκωτού, η οποία έχει κολλήσει στον βυθό.

Μετά από κάποια προσπάθεια, η ηθοποιός τα καταφέρνει, ενώ ξεσπά σε γέλια, όταν ρωτάει τους φίλους της αν πρέπει να την βάλει πίσω στο «κουτί» της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε: «Ναι εμείς οι ναυτικοί μιλάμε με ορολογία, εσείς οι στεριανοί δε την καταλαβαίνετε ⚓️ “…Κουφός ο Σάλαχ το κατάστρωμα σαρώνει, μ’ ένα ξυστρί καθάρισε με απ τη Μοράβια, μα είναι κάτι πιό βαθύ που με λερώνει, – Γιέ μου που πας; – Μάνα θα πάω στα καράβια”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Υπενθυμίζεται πως τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού καλωσόρισαν πολλοί στα social media με στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες της συνοδευόμενες από τη λεζάντα: «Καλώς ήρθες μήνα με τα δυο φεγγάρια».

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η ηθοποιός χοροπηδά στον αέρα και χαμογελά στην κάμερα που την καταγράφει, κρατώντας παράλληλα, μια μπλε πετσέτα θαλάσσης.ial)

Latest

Γκαρσονιέρα με 60.000 δραχμές! Τόσο κόστιζαν τα ενοίκια στην Αθήνα της δεκαετίας του ’90

Σασμός spoiler: Η δολοφονία και ο εγκλεισμός που θα ανατρέψουν τα δεδομένα