Σασμός spoiler: Η δολοφονία και ο εγκλεισμός που θα ανατρέψουν τα δεδομένα

Η δολοφονία και ο εγκλεισμός που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Ποιος θα πεθάνει και ποιος θα κλειστεί σε μοναστήρι; Η σειρά που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό δυο χρονιές

Σασμός spoiler: Η δολοφονία και ο εγκλεισμός που θα ανατρέψουν τα δεδομένα

Μέσα σε μια στιγμή ο κόσμος του γκρεμίστηκε. Ο Νικηφόρος έμαθε πως ο Μαθιός, ο άντρας που είχε για πρότυπο σε όλη του τη ζωή, σκότωσε τον πατέρα του και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αγνοώντας όμως τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του.

Πως ο Στεφανής Σταματάκης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στον τρίτο κύκλο της σειράς το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Η Βασιλική, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά όλη την οικογένειά της, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα ταράξει και τους δύο άντρες της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σε μια επίσκεψή του στο νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, δεν θα θέλει να μπει στο δωμάτιο του τελευταίου. «Ελα μέσα τώρα! Εχω κάτι να πω και στους δυο σας. Δεν θα το ξαναπώ», του λέει επιτακτικά όταν εκείνος προβάλλει αντίσταση και τελικά την ακολουθεί. Ο Μαθιός ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία και η Βασιλική τρέχει κοντά του.

Διστακτικά, ο νεαρός άντρας πλησιάζει το κρεβάτι του ανθρώπου που πριν λίγες ώρες πυροβόλησε και η μητέρα του προσπαθεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά. «Μη μου ζητάς να έρθω στο πλάι του φονιά τού πατέρα μου», θα της πει και οι λέξεις που θα βγουν από τη Βασιλική θα τον χτυπήσουν σαν ρεύμα. «Κάνεις λάθος, αγόρι μου.

Μπορεί να είναι φονιάς του Στεφανή αλλά όχι του πατέρα σου», θα του πει και έπειτα θα συνεχίσει: «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε».

Ο Νικηφόρος τρελαίνεται. Αρχικά νομίζει ότι η μητέρα του τού κάνει πλάκα, όταν όμως του επιβεβαιώνει πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ DNA που είχε δώσει στον παπα-Μιχάλη αλλά στη συνέχεια εκείνος έκαψε, χάνει τα λογικά του.

Πηγαίνει στο σπίτι του και δεν τον χωράει ο τόπος. Σπάει τα πάντα και φεύγει με σκοπό να μιλήσει με τον μοναδικό φίλο που του έχει απομείνει, τον Μανόλη. Ομως και αυτή η προσπάθεια αποβαίνει μοιραία, αφού γρήγορα θα καταλάβει πως εκείνος γνώριζε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και του την έκρυβε. Τα δύο αγόρια για πρώτη και τελευταία φορά θα πιαστούν στα χέρια.

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να βλέπει γύρω του μόνο εχθρούς και προδότες. «Νιώθω απίστευτα προδομένος. Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο ένας, το πρότυπό μου, βγήκε ψεύτης, δολοφόνος και ο καλύτερός μου φίλος το ήξερε και δεν είπε λέξη τόσα χρόνια», θα πει στον παπα-Μιχάλη λίγο αργότερα.

«Ολοι μου κρύβατε πράγματα για να με προστατεύσετε και δείτε τώρα τι κάνατε. Πώς θα μπορέσω να εμπιστευτώ άνθρωπο ξανά; Δεν αναγνωρίζω καν την ίδια μου τη μάνα». Ο παπάς βλέποντάς τον σε απόγνωση του δίνει την ιδέα να μπει για ένα διάστημα σε μοναστήρι προκειμένου να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά.

Για την ακρίβεια του λέει: «Τι θα έλεγες να πήγαινες μερικές ημέρες στο μοναστήρι που πηγαίνω κι εγώ όταν είμαι μπερδεμένος; Θα μιλήσω στον πνευματικό μου και θα σε ακούσει. Εκεί θα γαληνέψει η ψυχούλα σου».

Την πρόταση θα αποδεχτεί ο γιος της Βασιλικής και άμεσα θα βρεθεί στο μοναστήρι για να πάρει τις αποφάσεις του.Ο Παύλος πετάει το πτώμα του Εύθυμη στη θάλασσα

Η δολοφονία του Ευθύμη Φαρμάκη από τον κολλητό του φίλο, Παύλο Βρουλάκη, συγκλόνισε το κοινό, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε τι θα απογίνει το πτώμα και τι τύχη θα έχει ο ξάδελφος της Μαρίνας στο εξής.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης ήξερε πως ο δρόμος που διάλεξε δεν είχε πλέον γυρισμό. Γι’ αυτό και έκανε τα πάντα για να οπλίσει το χέρι του παιδικού του φίλου Παύλου Βρουλάκη και μοιραία να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του Ρέα.

Για την ακρίβεια, όταν τον απείλησε πως θα σκοτώσει τη Μαρίνα, ο Παύλος δεν έκανε δεύτερη σκέψη. Απλά τον μαχαίρωσε… Το πλάνο έκλεισε με τους δύο άντρες σχεδόν αγκαλιά.

Ο Ευθύμης ματωμένος άφηνε την τελευταία του πνοή στο πλευρό του ανθρώπου που τον στήριξε από την παιδική του ηλικία, ενώ ο Παύλος είχε αρχίσει να πενθεί όχι μόνο για τον φίλο που έχανε αλλά γενικότερα για την εποχή που άφηνε πίσω του

Παρόλο όμως που ο Παύλος είναι έντιμος ως χαρακτήρας και δεν κρύβει τις κινήσεις του, θα λειτουργήσει σπασμωδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα αρχίσει να σκέφτεται πώς θα κρύψει το πτώμα του φίλου του.
Οπως θα δούμε στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς του ALPHA, τελικά θα αποφασίσει να πετάξει το άψυχο σώμα του άντρα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα εκείνοι που τον ψάχνουν να νομίζουν ότι απλά κρύβεται για να μην τον βρει η αστυνομία που ετοιμάζεται να του προσάψει δεκάδες κατηγορίες για τη δράση του στο νησί.

Κανείς δεν θα μπορεί να βρει τον Ευθύμη Φαρμάκη, κανείς δεν θα είναι σε θέση να μιλήσει για το τι σχεδιάζει να κάνει, ένας όμως θα γνωρίζει την αλήθεια. Και αυτός θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης που δεν θα πει σε κανέναν, ούτε καν στην Αιμιλία ή τον Δημήτρη, για τον χαμό του φίλου τους.

Η απογοήτευση του Αντώνη και του Λευτέρη που ζούσαν για να του περάσουν χειροπέδες θα είναι μεγάλη, ωστόσο, όταν μετά από καιρό ξεβράσει το πτώμα του η θάλασσα, θα ανοίξει νέος κύκλος ερευνών για το ποιος του αφαίρεσε τη ζωή.

«Ίσως και να ήταν τυχερός που τον σκότωσαν. Σαν κάποιος να ήθελε να τον προστατέψει να μην μπει στη φυλακή. Και εκεί βέβαια το μέλλον του δεν θα ήταν καλύτερο», θα πει ο Αντώνης έπειτα από σκέψη και ο Λευτέρης, που ήθελε τόσο πολύ να δει το πρώην αφεντικό του πίσω από τα σίδερα, θα συμφωνήσει.

Στο μεταξύ, η αδελφή του Ευθύμη (θα την υποδυθεί η Ελενα Μαυρίδου) θα φτάσει στην Κρήτη με σκοπό να πάρει στο όνομά της την περιουσία και τις επιχειρήσεις του Ευθύμη, κάτι που δεν θα μπορεί να συμβεί πριν επιβεβαιωθεί και επίσημα ο θάνατος του αδελφού της. Όμως, όταν όλοι βρεθούν ενώπιον του δικηγόρου, ο οποίος και θα ανοίξει την διαθήκη του, θα κλονιστούν…

Η περιουσία του Ευθύμη Φαρμάκη στα χέρια της Στέλλας!
Δεν τους συνέδεε μόνο η συνεργασία τους. Ο Ευθύμης εκτιμούσε βαθύτατα τη Στέλλα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν έρθει κοντά. Εκείνος προσπαθούσε να γίνουν φίλοι, εκείνη όμως έβαζε πάντα ένα όριο στην όποια σχέση τους.

Οταν η διαθήκη ανοίξει και όλοι συνειδητοποιήσουν πως η περιουσία του περνάει στα χέρια της όμορφης δικηγόρου, αρχικά θα ταραχτούν και σε δεύτερο χρόνο θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Έκπληκτη θα είναι όμως και η ίδια η Στέλλα που, εκτός από το σοκ, θα έχει να διαχειριστεί και την οργή της αδελφής του που θα θέλει να προσβάλει τη διαθήκη…

Σμαράγδα Καρύδη: Άφησε άφωνους τους followers της – Έσκυψε και φάνηκαν όλα! (VIDEO)

Latest

Χωρίς γυαλιά και περούκα: Η αληθινή του εικόνα Τόνι Σφήνου