Σασμός spoiler 3ος Κύκλος – Ο Επίλογος: Μαύρα σύννεφα στη σχέση Μαρίνας – Αντώνη

Στη συνέχεια της σειράς, η σχέση της Μαρίνας και του Αντώνη θα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της αποκάλυψης που έκανε η Θοδώρα. Η Θοδώρα, που ήταν συντετριμμένη με την απώλεια του μωρού της, αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Μαρίνας και να της ομολογήσει ότι εκείνη φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τον φόνο του Πετρή.

Σασμός spoiler: Μαύρα σύννεφα στη σχέση Μαρίνας – Αντώνη

Αυτό συνέβη επειδή είχε δώσει στον Αντώνη ένα ηχογραφημένο αρχείο όπου ο Μανώλης φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πέτρου. Η Μαρίνα, αντιδρά με αμηχανία και ανακάλυψη στα λόγια της Θοδώρας και αρνείται να πιστέψει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον φόνο. Αντίθετα, αντιμετωπίζει τη Θοδώρα με αγανάκτηση και την διώχνει άπαξ διά παντός από το σπίτι της. Η καρδιά της Μαρίνας σπάει σε χίλια κομμάτια από την αποκάλυψη αυτή.

Αμέσως μετά, η Μαρίνα συναντά τον Αντώνη και τον κατηγορεί για τον θάνατο του γιου της. Του δείχνει πως πλέον δεν πιστεύει λέξη από όσα λέει. Ο αστυνόμος προσπαθεί να την εξηγήσει και να την πείσει για την αθωότητά του, αλλά η γυναίκα του δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί τίποτα αυθόρμητα.

Ο Αντώνης, βλέποντας τον πόνο και την ανασφάλεια της Μαρίνας, αποφασίζει να της δώσει χρόνο να σκεφτεί και να επεξεργαστεί τα όσα έμαθε. Η σχέση τους βρίσκεται σε ένα σημείο όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει, και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους στο μέλλον.

Latest

Ούτε λέξη ελληνικά στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση – Γιατί δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα (vid)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η γυναικάρα JLo αποκάλυψε ότι ένιωθε ανασφαλής με το σώμα της – Οι ΦΩΤΟ που αποδεικνύουν ότι πάντα είχε τέλειο κορμί!