Ζέτα Μακρυπούλια: Με εντυπωσιακό μπικίνι μάς «πουλάει» την πραμάτεια της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα από τα πλέον ανέμελα καλοκαίρια της ζωής της μοιάζει να απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια έπειτα από μια καθ’ όλα απαιτητική χρονιά τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Λίγο πριν επανέλθει στους γνώριμους επαγγελματικούς της ρυθμούς, δε, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μάς δίνει γεύση εκλεκτή από την δροσερή καθημερινότητα της.

Ειδικότερα, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να… πουλήσει την πραμάτεια της και δη να αναβάσει την θερμοκρασία μιας και το κάνει φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι. «Εδώ τα φρέσκα σύκα» φωνάζει και οι εικόνες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ξεχειλίζουν Αύγουστο!

Εύλογα, από κάθε άποψη, τα likes ήρθαν «βροχή» για την Ζέτα Μακρυπούλια στα social media μέσα σε πολύ λίγα λεπτά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Συνεχίζονται οι ανέμελες ημέρες της Ζέτας Μακρυπούλια στον τόπο των διακοπών της, χωρίς να έχει αποκαλύψει το πού ακριβώς βρίσκεται.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια χαλαρώνει και ξεκουράζεται πριν επιστρέψει στην Αθήνα και ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Rouk Zouk του ΑΝΤ1, αλλά κι οι υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έχοντας απαλλαγεί από κάθε άγχος για την ερχόμενη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει να έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα και αρκετή δουλειά, η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της σε κάποιο νησί του Αιγαίου.

Λάτρης των Κυκλάδων, από τότε που ήταν ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και επέμενε κάθε χρόνο να απομονώνεται στην Πάρο όπου ο τραγουδιστής διατηρούσε εξοχική κατοικία, η Ζέτα δείχνει να βρίσκει εκεί τον εαυτό της και να ξεκουράζεται όπως ακριβώς έχει ονειρευτεί.

Μακριά από πολύβουα στέκια και πολυσύχναστες παραλίες, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει βρει ακριβώς το μέρος που την κάνει να χαλαρώσει και να «γεμίσει τις μπαταρίες της» για να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση και στο απαιτητικό πρόγραμμά της τη σεζόν που ξεκινά.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η αδημοσίευτη ΦΩΤΟ από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Λιώσαμε» με την κοκκινομάλλα και το… καυτό νέο της look – ΦΩΤΟ με κολλητό φόρεμα και μπούστο… κόλαση!