Σοφία Αλιμπέρτη: Η αδημοσίευτη ΦΩΤΟ από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

Μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο μοιράστηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1986, ενώ πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Ένας από τους γιους τους, ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έκανε μάλλον, μια αναδρομή στο παρελθόν σήμερα και δημοσίευσε στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό και η Σοφία Αλιμπέρτη. «Πού τη βρήκες;;» σχολίασε πάνω στο στιγμιότυπο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος απέκτησαν μαζί δύο γιους, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το 1992 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους γιο, Μιχαήλ, ενώ το 1997 το ζευγάρι υποδέχτηκε και τον δεύτερο γιο του, Νικόλα.

Υπενθυμίζεται πως μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό HELLO! και στις δημοσιογράφους, Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, στις αρχές του 2023.

Η γνωστή παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο διαμονής την Πάρο, μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να επιστρέψει στην Αθήνα τον χειμώνα, την καραντίνα, τους γιους της, Νικόλα και Μιχαήλ αλλά και για την σχέση τους.

«Eίμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι για την κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν, και αν το βρουν» είχε πει για τα παιδιά της.

# Γάμος # Γιάννης Πάριος # Σοφία Αλιμπέρτη

Πηγή

Latest

«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερχόταν από το σπίτι και…»

Ζέτα Μακρυπούλια: Με εντυπωσιακό μπικίνι μάς «πουλάει» την πραμάτεια της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)