Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Λιώσαμε» με την κοκκινομάλλα και το… καυτό νέο της look – ΦΩΤΟ με κολλητό φόρεμα και μπούστο… κόλαση!

Με νέο… κόκκινο look εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η 32χρονη καλλονή έγινε κοκκινομάλλα και η εμφάνισή της με κολλητό φόρεμα και μπούστο… φωτιά, προκάλεσε πανικό στο Διαδίκτυο.

Επίσης, μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στα Sony Music Studios στη Νέα Υόρκη. Το 32χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με μία μαύρη στενή φούστα, λευκό τοπ, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι καφέ μπότες.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την εντόπισε, όταν έφτασε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το podcast της, με τίτλο «EmRata». Τα βλέμματα τράβηξε και το νέο της λουκ στα μαλλιά της, καθώς αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα και υιοθέτησε ένα χάλκινο.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ.

Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον Μπεν Άφλεκ ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Ζακ Έφρον.

Ζέτα Μακρυπούλια: Με εντυπωσιακό μπικίνι μάς «πουλάει» την πραμάτεια της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Άλλος άνθρωπος η Ζέτα Μακρυπούλια (pic)